Pariuri Anthony Joshua vs Joseph Parker: un meci care naste pasiuni imense.

O analiza a reactiilor si parerilor exprimate de fanii boxului, modul in care se va termina meciul de box intre Anthony Joshua si Joseph Parker este o imensa surpriza.

Nimeni nu indrazneste inca sa faca un pariu definitiv asupra invingatorului. Atat Anthony Joshua cat si Joseph Parker pot castiga pariul sportiv supranumit ”Batalie a greilor”, confruntare care este programata a se desfasura pe 31 martie 2018.

Sambata 31 martie va avea loc meciul de box intre Anthony Joshua si Joseph Parker, lupta începutului de an 2018.

”Bătălia greilor” este programată a se desfasura pe Principality din Cardiff, Țara Galilor, cu titlurile IBF, WBA (Super) și IBO (Joshua) și WBO (Parker) pe masă.
Wiki Pariuri Anthony Joshua v Joseph Parker castigator

Exemplu tweet referitor la meciul Anthony Joshua vs Joseph Parker

Emotie: Teama
Autor: @HUF_THE_GREAT
Continut: If you are not hip to Anthony Joshua and deontay wilder you don’t know shit about boxing 🥊 make that fight happen

Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua (nascut pe data de 15 octombrie 1989, Watford, Regatul Unit) este un boxer profesionist britanic. 

În prezent, Anthony Joshua este campion mondial unificat, având titlul IBF din 2016, titlurile WBA (Super) si IBO din aprilie 2017. La nivel regional, a detinut titlurile grele Britanic si Commonwealth din 2015 pâna în 2016. 

Anthony Joshua, varsta 28 de ani, are un record fantastic, 20 de victorii, din 20, 20 prin KO, la fel și neo-zeelandezul Joseph  Parker, varsta 26 de ani, 24-0 (18 KO).

Joseph Parker s-a antrenat cu Vladimir Kliciko, cel pe care Joshua l-a făcut KO, pentru marele meci de la Cardiff.

Joseph Parker pretinde că ține o dietă neobișnuită pentru marea confruntare de la sfârșitul lui martie. 

Printre delicatesele cu care se hrănește neozeelandezul se numără peștele crud, păianjenii și scorpionii! 

“Îmi plac peștii cruzi. Îi prind, îi omor mușcându-i de cap, după care îi mănânc”, a declarat Parker pentru publicatia online Daily Mail.

Învingătorul dintre Anthony Joshua vs Joseph Parker ar putea lupta cu Tyson Fury.