Pareri Recenzii ALIMENTE care UCID Creierul, o carte despre creier si ceea ce mancam.

Parerea opiniilor cititorilor despre cartea "Alimente care ucid creierul" (editia 2016) scrisa de David Perlmutter, Kristin Loberg este una pozitiva.

Cartea "Alimente Care Ucid Creierul" ne propune un program de patru saptamani pentru pastrarea sanatatii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus in aplicare, retete delicioase si obiective la indemana tuturor (VERIFICA PRETUL!).

Cu noul stil de viata, vom reusi sa ne simti mai tineri, vom fi capabili sa depasim mai usor perioadele stresante, vom fi motivati sa ramanem activi si sa relationam cu ceilalti si vom fi mai fericiti si mai eficienti.

Dr. David Perlmutter este neurolog si membru al Institutului American pentru Nutritie. Doctorul Perlmutter a primit premii pentru metodele sale inovatoare de abordare a afectiunilor neurologice si pentru munca de pionierat in aplicarea stiintei radicalilor liberi in medicina clinica.
Pareri Recenzii Alimente care ucid creierul Editia 2016

Renuntati la paine, nu mai mancati cereale, abandonati glutenul!

Mesajul este cat se poate de simplu - fugi de gluten si nu numai ca te vei simti mai bine, dar ii vei face o favoare creierului.

Aceasta teorie extrem de controversata, care demonteaza toate ipotezele nutritionale moderne, propulseaza cartea lui Perlmutter pe primul loc in topul bestseller-urilor New York Time, ajunsa la al noualea tiraj si publicata in 15 tari. 

Renumitul neurolog David Perlmutter dezvaluie un adevar ingropat foarte mult timp in literatura de specialitate: carbohidratii distrug creierul

Si nu numai carbohidratii nesanatosi, dar chiar si cei sanatosi, precum cerealele integrale care pot provoca dementa, ADHD, anxietate, migrene, depresie si multe altele. 

Dr. Perlmutter explica mecanismele care au loc la nivelul creierului atunci cand acesta are de a face cu ingredientele comune din painea cea de toate zilele si din bolul cu fructe, de ce grasimea si colesterolul sunt benefice pentru creier si cum pot stimula acestea regenerarea celulara la orice varsta. 

Oferind o privire in profunzime asupra felului in care putem prelua controlul "genelor noastre inteligente" prin alegeri specifice alimentare si de stil de viata, autorul demonstreaza cum se pot fi infrange cele mai de temut maladii ale noastre fara medicamente. 

In sustinerea teoriilor expuse in prima parte a cartii, dr. Perlmutter a definitivat un plan revolutionar de 4 saptamani prin care ne invata cum sa reprogramam destinul nostru genetic pentru obtinerea performantelor in ceea ce priveste starea de sanatate. 

Concluzia este incurajatoare - nu depinde decat de noi sa ramanem in deplinatatea facultatilor mintale pana la sfarsitul vietii.

Cititi un mic fragment din cartea Alimente Care Ucid Creierul: "Boala Alzheimer - diabetul de tip 3? Revino la momentul in care erai cu acei vanatori-culegatori. 

Creierele lor nu sunt prea diferite de al tau. Ambele au evoluat pentru a gasi alimente bogate in grasimi si zahar. 

Pana la urma, este un mecanism de supravietuire. Problema este ca eforturile tale de a vana se incheie repede, pentru ca traiesti intr-o epoca a opulentei si exista o probabilitate mai mare sa gasesti grasimi si zaharuri rafinate. 

Omologul tau om din pestera probabil va petrece mult timp cautand, doar pentru a da peste grasime de la animale si zahar natural de la plante si fructe salbatice, in functie de sezon. 

Astfel, in timp ce creierul tau poate functiona in mod similar, sursele tale de hrana sunt departe de asa ceva. De fapt, priveste graficul urmator, care prezinta principalele diferente dintre dieta noastra si cea a stramosilor nostri."

Evaluare pareri recenzii Alimente Care Ucid Creierul 
  • Valoare: 4,3
  • Calitate: 4,1
  • Pret: 4.5
MAI POTI CITI