Imagini Invitatii de Nunta Printul Harry cu Meghan Markle. Iata cum arata invitatiile la nunta regala.

Invitaţiile la nunta Printului Harry cu actrita Meghan Markle, au margini aurite si poartă insigna Prinţului Charles, care reprezintă trei pene. 

Invitaţiile la nunta Printului Harry cu actrita Meghan Markle au fost realizate de Barnard & Westwood, companie care deţine din anul 1985 mandatul regal pentru tipărire şi legătorie. 

Invitaţiile la nunta prinţului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord cu logodnica sa, Meghan Markle, au fost trimise, a anunţat joi 27 aprilie, Palatul Kensington.

Aproximativ 600 de persoane au fost invitate oficial sa asiste la cununia prinţului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai 2018, la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Aceste persoane au fost invitate şi la o recepţie organizată de Regina Elizabeth a II-a la St George's Hall.

cum arata invitatiile la nunta printului Harry cu Meghan Markle
Nunta Regala 2018, invitatii, invitati, cine canta...
Prinţul Harry şi Markle vor sărbători, de asemenea, alături de 200 de invitaţi, la o petrecere privată organizată de Prinţul Charles, care va avea loc seara.
Fără umbră de îndoială, nunta regala a prințului Harry cu Meghan Markle va fi una dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului - dar cine va fi pe lista de invitați?

Potrivit cotidianului britanic Daily Star, frații mai mari a lui Meghan, Thomas Markle Jr și Samantha Markle, nu vor fi invitați.

Nepotul ei, fiul lui Thomas Jr, Tyler Dooley, și mama lui, Tracey Dooley, se zvonește de asemenea că nu apar pe lista oaspeților.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, se spune că va participa la nunta regala, la fel ca și tatăl ei, Thomas Markle Sr, in varsta de 73 de ani care o va duce la altar.

Serena Williams, actrița indiană Priyanka Chopra, stilistul Jessica Mulroney și Millie Mackintosh, ar putea fi printre domnișoarele de onoare ale lui Meghan.

S-a zvonit ca fostul presedinte al SUA, Barack Obama ar fi fost invitat la nunta, insa  se pare ca pana la urma acest lucru nu se va intampla, dupa ce cuplul a fost sfatuit sa nu strice relatiile guvernului britanic cu Casa Alba si implicit cu actualul Presedinte al Americii, Donald Trump.

Se zvoneste ca la nunta lui Harry cu  Meghan Markle vor canta Sir Elton John si Spice Girls.

La recepţia lor Castelul Windsor, cuplul va servi un tort de lamaie si flori de soc, care va încorpora arome strălucitoare de primăvară. Acesta tort de nunta deosebit va fi acoperit cu glazură şi decorat cu flori proaspete.

Tortul de nunta a Printului Harry cu Meghan Markle este creat de renumitul cofetar Claire Ptak. De loc din California, Ptak detine in Londra o renumita brutarie numita Violet Cakes.