Filmul cu SEBASTIAN GHITA la EVZ online. Ion Cristoiu interviu "Senzational " cu fugarul Ghita.

Unde veti putea vedea filmul (interviul) cu Sebastian Ghita facut de Ion Cristoiu in Serbia? Ei bine, suspansul continua pentru inca cateva zile.

Filmul cu interviul dat de Sebastian Ghita va fi difuzat începând de săptămâna viitoare, atât în format video, cât și în ediția de print a Evenimentului Zilei.

Întrucât echipa editoriala este de-abia într-o fază incipientă a montajului, nu vă putem spune dacă va avea 4 sau 5 episoade. 

Potrivit estimărilor producatorilor, miercuri seara (14 martie 2018) urmează ca cei de la EVZ sa difuzeze online pe site-ul propriu prima parte a interviului, pe care il anunta a fi unul SEZNATIONAL si EXPLOZIV.


CRISTOIU a reusit sa ii "smulga" un amplu interviu TV lui Sebastian Ghita, un interviu pe care suntem siguri – multe autoritati din România nu-l vad cu ochi buni.

Ok... asadar, vom astepta si vom vedea ce si cum. Daca chiar Ghita Sebastian vine sa dezvaluie informatii importante, cu nume si documente, ori totul este doar o "petarda" de presa facuta doar pentru audienta.

Ce stim sigur este faptul ca Înalta Curte din Serbia cere informaţii suplimentare în ceea ce îl priveşte pe Sebastian Ghiţă. Este o solicitare transmisă după întâlnirea preşedinţilor României și Serbiei.

Sarbii vor informații din dosarele penale ale lui Ghita şi să obțină detalii despre acuzaţiile care i se aduc acestuia, iar pentru acest caz va fi, probabil, înființată o comisie rogatorie.

Insa rămâne de văzut reacția sârbilor, în contextul acuzațiilor de falsificare de probe din dosarele omului de afaceri.

Date biografice Sebastian Ghita
  • Data şi locul naşterii: 10.11.1978, Ploieşti, jud. Prahova
  • Stare Civilă: căsătorit, 1 copil

Studii şi specializări
  • 1994 - 1997 - Liceul MIHAI VITEAZUL - Ploieşti
  • 1998 - 2002 - Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti
  • Facultatea Ştiinţe Economice, specializarea Management

Activitate profesională
  • 1997 - 2012 - DIRECTOR - ASESOFT INTERNAŢIONAL SA
  • 2007 - 2012 - PREŞEDINTE - UGIR 1903 FILIALA PRAHOVA

Funcţii, activităţi într-o organizaţie sindicală, patronală etc.
  • 2007 - 2012 - PREŞEDINTE - UGIR 1903 FILIALA PRAHOVA
MAI POTI CITI