Biografie horror: Oana Net i-a taiat venele fetitei ei de 4 ani. Marti 13 aduce nebunia.

Wiki tragic: Oana Net (varsta 38 ani), femeia care si-a ucis fetita de patru ani a fost educatoare timp de 15 ani, iar în urma cu trei saptamâni a intrat în concediu fara plata; mama ei este învatatoare.

Toata nebunia demna de un film horror a avut loc în seara zilei de marti 13 2018, când sotul femeii se afla la munca. Ea i-a taiat venele fetitei ei de la ambele mâini, apoi a înecat-o în cada.

Pe urma si-a sunat o cunostinta pentru a-i marturisi fapta, dar când autoritatile au ajuns acolo au constatat ca femeia care si-a ucis fiica se închisese în casa.

În urma cu trei saptamâni, Oana Net a cerut concediu fara plata invocând ca a obosit sa faca naveta si ca vrea sa îsi caute un loc de munca mai bine platit.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Timis, Aura Danielescu, spune ca femeia era absolventa de Arte Plastice, era cadru didactic titular si nu a facut niciodata probleme, iar mama ei era învatatoare si a luat mai multi copii în plasament.

wiki oana net timisoara crima in ziua de marti 13

La scurt timp dupa ce si-a ucis fiica, Oana Net ar fi baut un erbicid sau cel putin astea le-a spus politistilor, dupa care i s-a facut rau.

Femeia a fost încatusata, urcata în autosanitara medicilor si transportata sub paza la Spitalul Municipal din Timisoara

Mai multi martori le-au declarat politistilor ca, cel mai probabil, femeia a recurs la gestul de a-si ucide fetita dupa o cearta cu sotul ei, care i-ar fi cerut divortul.

În locuinta, în momentul crimei, se afla si strabunica fetei, o femeie de 84 de ani, batrâna si bolnava, care nu a auzit nimic suspect.

În timpul cercetarii la fata locului, femeia le-a spus politistilor ca a înghitit erbicid, în încercarea de a se sinucide si a început sa vomite.

Familia e in stare de soc. Tatal a venit intr-un suflet de la serviciu dupa ce a primit ingrozitoarea veste si este devastat de durere.

Nimeni nu isi explica gestul femeii de 38 de ani care si-a ucis cu sange rece propriul copil. Sa fie oare nebunia zilei de marti 13?

Numarul 13 este, în Tarot – o arta divinatorie straveche - cartea denumita Moartea XIII, o arcana majora ce contine un avertisment negativ.

În Caballa numarul 13 este asociat Sarpelui, Dragonului, Satanei si Criminalului.

În multe tari 13 este evitat pentru a desemna numarul strazii, al etajului, al apartamentului, al casei etc, preferand varianta 12 bis celei de 13.

Se spune, de asemenea, ca daca numele persoanei contine, în total, 13 litere, persoana nu este dintre cele mai norocoase...

UPDATE: Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Timis, Aura Danielescu este de parere ca ar fi necesara reintroducerea evaluarii psihologice a cadrelor didactice.

"Poate ar fi necesara introducerea evaluarii psihologice. Poate nu erau neaparat relevante, dar macar mai era o urma de control, de verificare. Si nu le putem face nimic. Sunt cadre didactice cu probleme pe care le stim. Ei ajung pe posturi si indiferent ca vin si spun elevii, profesorii, nu putem sa le facem nimic..."