Biografie ANA BANICIU de la Scoala Vedetelor la "Pariu cu viata" si o cariera muzicala.

Vezi ce cântece și videoclipuri a lansat cântăreața ANA BANICIU în ultima perioadă, ce poze noi a publicat pe Facebook și Instagram. Află din biografia ANA BANICIU data nașterii, înălțimea și vârsta. Vezi si cum arată sora ei și cine este iubitul cântăreței ANA BANICIU.

WIKI. ANA BANICIU s-a născut la 28 ianuarie 1993 (zodia Varsator), la Bucureşti, si este fiica lui Mircea Baniciu si a actritei Diana Gheorghian.

Ana Baniciu este o artista completa. Tanara frumoasa si talentata s-a facut remarcata de pe vremea cand facea parte din trupa Lala Band si filma pentru serialul “Pariu cu viata”.

Ana Baniciu a absolvit Colegiul German Goethe, apoi a intrat la Facultatea de Ştiinţe Politice.

Ana Baniciu a mai absolvit Şcoala de Muzică numărul 1 din Bucureşti, secţia pian, şi Şcoala de Televiziune şi Film. 

Seamănă cu tatăl ei, fără doar şi poate. Vitalitate, naturaleţe, bucuria de a cânta. Ce cuvinte o pot descrie pe Ana mai bine decât acestea? 
ana baniciu biografia inaltime varsta zodie
Mintea sa clară face casă bună cu inima şi glasul, pe care le dăruieşte cu generozitate.

Din biografia sa oficiala aflam ca la varsta de 14 ani, după ce şi-a luat buletinul şi a sărbătorit cum se cuvine, Ana Baniciu a intrat la Şcoala Vedetelor lui Titus Munteanu.

A făcut parte din corul Allegretto multă vreme şi crede că a fost un privilegiu pentru care simte recunoştinţă. 

Astfel a colindat lumea, ajungând până în Orientul indeparta, adica in China şi Japonia. 

Ana Baniciu si-a facut debutul în actorie în serialul „Pariu cu viaţa”, difuzat la Pro TV.

Viaţa ei este frumoasă pentru că relaţia cu părinţii este una specială. În ceea ce-l priveşte pe tatăl ei este fermă: „Tata este prietenul meu cel mai bun!”

De când era mică, cunoscutul artist era idolul ei, iar astăzi, tatăl îi este cel mai înfocat fan.

Ana declara ca tatal sau o sustine si o ajuta mereu cu sfaturi, pentru că ea trăieste anumite lucruri pe care le-a trăit şi el la început de drum şi îi povesteşte anumite întâmplări din care ea trage concluzii şi învăţa de unde şi cum să apuce meseria aceasta (de artist n.r.) . 

" ... evident că mă mândresc de câte ori am ocazia cu părinţii pe care îi am şi cu faptul că m-am născut sub o stea norocoasă, zic eu. Relaţia cu părinţii mei este, în primul rând, una de prietenie, ei mi-au fost şi îmi sunt necondiţionat alături şi îmi doresc să-i fac la rândul meu mândri”, declara Ana Baniciu intr-un interviu.

De la o vârsta mica, Ana s-a manifestat în plan muzical. Tatal sau a observat primul ca a mostenit talentul sau. 

Când era foarte mica, statea pe lânga el în studio si pâna nu cânta si ea la microfon nu se lasa. 

Ana Baniciu are înregistrari de la 4 ani cântând tot felul de melodii. 

La început Mircea Baniciu nu era atât de încântat întrucât considera ca aceasta cariera este prea dura, mai ales pentru o fata, spre deosebire de mama sa, care si-a dorit înca de la început ca Ana sa urmeze acest drum. 

Cu timpul, si tatal sau s-a convins ca s-a nascut sa fac asta, iar acum este fanul ei numarul 1 care o sustine în tot ceea ce face.
wiki poze fierbinti cu ana baniciu in ipostaze senzuale

Ana Baniciu considera ca talentul este un dar si trebuie împartit cu ceilalti, si cum sa-l împarti mai bine, decât prin muzica! 

Muzica este ceea ce vrea sa faca în viata si cu asta crede ca a spus totul.

In perioada in care a facut parte din proiectul La La Band, mai multe publicatii s-au grabit sa preia informatia ca Dorian Popa si Ana Baniciu formeaza un cuplu, pana cand Dorian s-a vazut nevoit sa dea o dezmintire oficiala, pe pagina lui de Facebook.

Artista se laudă, pe lângă o voce de excepţie, şi cu un trup de invidiat.

La sala sau în concerte, Ana Baniciu a reuşit să atragă atenţia tuturor, mai ales datorită formelor sale perfecte.

Ana Baniciu merge des la sală, minimun de 3-4 ori pe săptămână. Face mult cardio și exerciții de forță special pentru alungirea mușchilor. Normal, face și multă izometrie, iar fandările și genoflexiunile nu lipsesc niciodată din program.

Alimentația contează cam 80% în a avea un corp cât mai frumos, așa că Ana Baniciu este atentă la orice mănânca! A renunțat la uleiuri și dulciuri și, de un an, nu mai pune gura pe pâine. 

Spune ca are totuși o plăcere vinovată, nu poate renunța la ele: sucurile. Dar compenseaza..
MAI POTI CITI