BIOGRAFIA Liza Sabau UTV , frumoasa VJ care iubeste sa "Dea cu Love”.

Sa vedem pe scurt care este wiki-ul biografic al frumoasei si talentatei VJ-ite LIZA SABAU care va incanta la UTV.

Sexoasa Liza Sabau este in permanenta pe urmele celor mai buni producatori de muzica si in fiecare weekend te pune la curent cu ceea ce tocmai a iesit din cele mai bune studiouri din lume si din Romania.

Liza Sabau a venit la UTV din pasiunea pe care o poarta muzicii. De aproape 6 ani a intrat in gasca UTV unde a intalnit oameni tineri si cool care sunt la fel de indragostiti ca si ea de muzica.

Dupa multi ani de lucrat in televiziune Liza spune ca "job-ul" pe care il are la UTV este job-ul la care a visat inca de la inceputul carierei sale.

wiki biografie liza sabau utv

Daca o sa aruncam o privire peste pagina de Facebook a Lizei Sabau si o sa va uiti la poze cu ea, o sa observati ca in majoritatea dintre ele sunt “ranjita” sau cel putin spun colegii si prieteni ei.

Intr-adevar, nu prea stie sa pozeze, dar daca imi iese cat de cat OK lucrul acesta, de ce sa renunte la el?
VJ Liza Sabau este o persoana vesela, optimista si indragostita pana in maduva oaselor de meseria aceasta si o dovedeste de fiecare data, zic eu, cand apar la Fresh Tracks si din cand in cand la Unews. 

La Fresh Tracks Liza ne aduce cele mai noi si tari piese alese de ea, dar si informatii din culise din lumea aceasta a muzicii. 

Daca va intrebi ce fel de muzica asculta Liza Sabau, atunci aflati ca asculta orice fel de muzica, dar prefera muzica aceea care simte ca o provoaca si ii pun mintea la contributie, indiferent ca e vorba de versuri sau de compozitie (instrumente muzicale, beat-uri etc.).

liza sabau utv ipostaze fierbinti

Liza ar avea atatea de povestit despre job-ul pe care il are incat ar trebui sa mergeti o data pe zi la cafea sa stati de vorba, ceea nu trebuie sa fie neaparat imposibil.

Promite sa-va arate in emisunea sa numai muzica buna, fresh care sa va inspire, sa va bucure si sa va fac macar sa zambiti, daca nu, chiar sa radetii de fiecare data cand ai sa o vedeti.

A “Da cu Love” e modul Lizei de va spune ca va pupa si va imbratiseaza. Desigur e si cu „smiley face” la pachet.