BIOGRAFIA Larisa Vasile Wiki de la Fitness la Exatlon Romania.

WIKI. Larisa Vasile (varsta 28 de ani) este instructor de Fitness si Aerobic si desigur una din 'vedetele' de la Exatlon pe care multi pariaza.

Alaturi de Diana Belbita, Diana Bulimar, Claudia Pavel, Larisa Vasile este una dintre prezentele feminine care fac deliciul fanilor indragostiti de emisiunea - concurs Exatlon.

Insa putin stiu ca Larisa are o vointa si o indarjire fantastica in a reusi in ceea ce isi propune, chiar daca asta ii poate provoca suferinte.

De exemplu Shady, sotul Larisei,  a dezvaluit ca aceasta are o problema mai veche la un picior, el fiind rupt cand era mai mica.

Barbatul a marturisit ca oricum Larisa nu se plange niciodata, iar atunci cand spune ca o doare ceva este ceva serios.

biografia larisa vasile wiki exatlon romania

Din biografia profesionala a Larisei Vasile aflam urmatoarele lucruri:

LARISA VASILE a parcurs urmatoarele cursuri acreditate: 2015-06-14 CURS AEROBIC

LARISA VASILE a parcurs urmatoarele workshop-uri:
  • 2015-06-28 WORKSHOP-MODUL FUNCTIONAL TRAINING PENTRU GRUPURI - NIVEL: 2
  • 2015-10-25 S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (ANTRENAMENT SUSPENDAT) - NIVEL: 1
  • 2015-11-22 UPDATE FUNCTIONALSHAPE™ WORKSHOP (DOAR PENTRU INSTRUCTORII CERTIFICATI) - NIVEL: 2
  • 2015-12-06 FIGHT-KLUB (BAG-BOX & KHAI-BO) WORKSHOP DUBLU - NIVEL: 1

Larisa Vasile de la Exatlon este casatorita cu barbatul pe care-l iubeste de aproape 8 ani. Larisa, concurenta in echipa Faimosilor de la Exatlon, traieste o frumoasa poveste de dragoste de aproape opt ani, cu cel care ii este sot.

Cei doi sunt impreuna din 2010 si Shady a intalnit-o pe Larisa prima data in Iordania. Au locuit impreuna 5 ani in Dubai, insa din 2016 au venit in Romania.

Aici cei doi s-au hotarat sa isi faca casa lor si sa aiba familia lor. Acum, Shady spune ca NU isi vede viitorul fara Larisa.

Cand a plecat la Exatlon, a simtit ca i se rupe inima iar timpul parca s-a blocat pentru el. Ii este grija sa nu i se intample ceva Larisei, sa nu se raneasca.
MAI POTI CITI