BIOGRAFIA IRINA ALEXANDRA TANASE iubita lui Liviu Dragnea.

WIKI Irina Alexandra Tanase. Liviu Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase (varsta 26 ani), iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei. Invitat într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, in 2018.

UPDATE 27 mai 2019: LIVIU DRAGNEA a fost condamnat la 3,6 ani cu executare conform deciziei 142/27.05.2019.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta la Congresul extraordinar al PSD de sambata, stand in primul rand al Salii Palatului, alaturi de Viorica Dancila si Gabriela Firea.

Intrebat daca vrea sa faca un anunt, dat fiind faptul ca iubita sa era prezenta in sala, Liviu Dragnea a replicat: "Astazi nu. La Congres?
biografie irina tanase iubita lui liviu dragnea

Am partidul in suflet", "Cat de curand", a adaugat seful PSD. 

“Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana, alături de care are o fiică, Alexandra si un baiat, Valentin.

Dacă e să analizam însă mai atent imaginile celor două femei din viața lui Dragnea, constatăm că Irina Tanase seamănă destul de mult cu Bombonica atunci când era mai tânără.

Aceiași ochi căprui, cu o privire caldă, aceeași linie sinuoasă a buzelor, nas delicat și linia fină a pomeților, toate par foarte similare între cele două femei.

Este oare posibil ca Liviu Dragnea să nu iasă din „tiparul” fostei sale soții când vine vorba de femeia ideală?

Președintele PSD pare destul de „statornic” la capitolul tipare feminine chiar dacă în ultimii ani a preferat compania unor femei mult mai tinere decât el.

Alexandra Tanase i-a fost asistentă lui Dragnea pe vremea când șeful PSD era ministru al Dezvoltării, adică exact în perioada în care căsnicia lui cu fosta soție, Bombonica, a început să dea semne că ar lua sfărșit.

Aceasta are 26 de ani și locuiește împreună cu Dragnea, în apartamentul acestuia de lângă Piața Domenii din Bucuresti.

Dupa ce presa de cancan  a scris in 2016 ca aceasta este iubita lui Liviu Dragnea, contul de Facebook al Irinei Alexandra Tanase a disparut ca prin minune.

Irina Alexandra Tanase lasat totusi cateva urme in mediul online, intre care un cont de Pintrest care arata ca e preocupata de idei de nunta, dragoste, gatit, mobilat, exercitii fizice, regine si Donald Trump. 

Irina Alexandra Tanase mai are si un cont de YouTube unde a facut doua playlist-uri: unul pentru Pastele din 2016 si altul pentru revelionul 2015-2016, pe care l-a petrecut in Brazilia alaturi de presedintele PSD.

Prima data cand Dragnea s-a afisat in public cu tanara sa iubita a fost la scurt timp dupa ce PSD a castigat alegerile. Fotografia a fost facuta in curtea sediului PSD.

UPDATE: Viorica Dăncilă ar putea accepta să fie NASA lui Dragnea: Mi se pare un gest de normalitate, a spus Dancila, duminică, la Antena 3, ea precizând că este un gest de nomalitate faptul că iubita lui Liviu Dragnea a venit la Congresul Extraordinar al PSD.

„Mi s-a părut absolut normal, se iubesc. Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea. Și eu îl susțin pe soțul meu”, a declarat la randul ei Gabriela Firea.