Biografia BOMBONICA PRODANA femeia care l-a facut pe LIVIU DRAGNEA sa ajunga unde este!

Daca de duminica incoace toata lumea este interesata de ALEXANDRA IRINA TANASE domnita  care ii este iubita si posibil viitoarea sotie a lui LIVIU DRAGNEA ce-ar fi sa facem portretul PRIMEI DOAMNE, a PRIMEI SOTII a politicianului LIVIU DRAGNEA.

DOAMNA se numeste BOMBONICA PRODANA si vreme de douazeci si opt de ani pana in 2015 i-a fost sotie lui LIVIU DRAGNEA.

Si tot cu BOMBONICA PRODANA adica BOMBONICA DRAGNEA  domnul LIVIU a facut doi copii frumosi si talentati.

COPIII sunt un baiat VALENTIN si o fata ALEXANDRA si ei sunt comoara cea mai de pret a cuplului BOMBONICA PRODANA DRAGNEA si LIVIU DRAGNEA.

Si nimic nu poate fi mai pretios pe lume ca proprii copii. Indiferent daca unul dintre parinti se recasatoreste  sau pleaca si se indragosteste de altcineva ce ii leaga pe parintii care au divortat sunt COPIII.
biografia bombonica prodana sotia liviu dragnea

Pare ca povestea de dragoste a  politicianului LIVIU DRANEA si a fostei sotii de acum BOMBONICA PRODANA pare desprinsa dintr-un basm pur romanesc. Sa pornim firul povestii de dragoste si sa o descoperim pe doamna BOMBONICA.

Era odata cam pe la 1962 un sat in TELEORMAN ce se numea GRATIA. Aici au vazut lumina zilei LIVIU si VIOREL DRAGNEA cei doi baieti ai sefului militiei FLORIAN DRAGOMIR.  Amandoi vor deveni  baieti de isprava si isi vor construi propriul destin dar vor purta mereu  in suflet imaginea satului stramosesc.

VIOREL DRAGNEA a fost COLONEL IN REZERVA al POLITIEI ROMANE. Spunem fost pentru ca din pacate fratele lui LIVIU DRAGNEA a murit in 2013 rapus de o boala cumplita.

A murit intr-o clinica din ISTANBUL unde se trata de cancer pulmonar. Daca cititi  tristete in ochii lui LIVIU DRAGNEA e posibil ca aceasta sa fie cauzata de pierderea fratelui sau VIOREL.

In perioada 1976-1980 LIVIU DRAGNEA a absolvit LICEUL DE MATEMATICA-FIZICA UNIREA din TURNU MAGURELE. Urmeaza perioada FACULTATII.

LIVIU DRAGNEA a terminat FACULTATEA DE TRANSPORTURI sectia AUTOVEHICULE RUTIERE din cadrul INSTITUTULUI POLITEHNIC BUCURESTI in perioada 1981-1987. Imediat dupa terminarea facultatii LIVIU DRAGNEA a facut o specializare in  STUDII DE ADMINISTRATIE.

In 2004 a terminat COLEGIUL NATIONAL de APARARE al UNIVERSITATII NATIONALE DE APARARE CAROL I din capitala.

In 1996 a intrat in politica  a fost PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN din TELEORMAN. In 2012 se muta la BUCURESTI iar cariera sa se accelereaza.

Ajunge si MINISTRU AL DEZVOLTARII REGIONALE. Era in 2013. Aici la minister la 1 octombrie 2013 este angajata domnisoara IRINA ALEXANDRA TANASE care va ajunge ASISTENTA PERSONALA a proaspatului ministru.

Asta dupa ce in 2012 domnul LIVIU DRAGNEA a mai promovat o domnita CATALINA STEFANESCU ce i-a fost secretara. Si bine a promovat juna CATALINA STEFANESCU din moment ce a ajuns in GUVERNUL ROMANIEI ca DEPUTAT cea mai tanara DEPUTATA la numai 23 de ani.

La MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE tanara asistenta  a domnului DRAGNEA la 24 de ani ajunge  in inima sefului.

De la persoana care se ingrijea de mapa personala a domnului DRAGNEA IRINA ALEXANDRA cu privirea ei de "BAMBI" il scurtcircuiteaza si in scurt timp domnita promoveaza la functia de iubita.

Presa a povestit ca LIVIU ca un gentleman  si-a dus iubita printesa in "PALATUL DOMENII" aka APARTAMENTUL situat in  PIATA DOMENII.

Pana la divortul de BOMBONICA a fost o iubire ascunsa  asa cam ca intr-o telenovela. Dupa divort LIVIU si a lui blonda au putut sa isi vada de povestea lor nestingheriti.

Bine mai aveau vacantele de REVELION pe care le petreceau in BRAZILIA asta din 2013 incoace.

LIVIU se afisa rar cu domnita IRINA ce sa vezi  al doilea nume al IRINEI este ALEXANDRA la fel ca pe fata lui DRAGNEA. Poate de aceea lui LIVIU ii place sa o strige IRINA.

Pana la CONGRESUL de duminica al PSD cu exceptia unei nunti anul trecut LIVIU DRAGNEA nu s-a afisat cu iubita.

Si brusc de duminica incoace toata lumea vorbeste de aceasta fata de 26 de ani al carui merit principal este acela de a-l fi cucerit cu frumusetea.

Lumea a spus ca LIVIU DRAGNEA a facut  gestul de a veni la un asa eveniment insotit de tanra de 26 de ani pentru ca a vrut sa " fure " startul."

La a promova MODELUL PRIMEI DOAMNE. Va urma cea de-a doua casatorie a lui LIVIU DRAGNEA cu tanara IRINA ALEXANDRA TANASE?

Multi spun ca acest lucru se va intampla anul acesta. Ca va fi in vara sau in toamna asta vom vedea. Problema care ii"macina" pe unii cine vor fi nasii cuplului?

Stati nu va grabiti chiar domnul DRAGNEA ne-a spus ca inca nu a cerut-o in casatorie pe IRINA TANASE. Dar pana la IRINA TANASE a fost alaturi de LIVIU DRAGNEA , BOMBONICA PRODANA.

Va spuneam ca  la vremea cand se preagatea de facultate LIVIU a intalnit-o pe frumoasa BOMBONICA PRODANA. Era nu numai frumoasa dar si o fata bogata a unei familii de legumicultori din comuna GIUVARASTI.

Daca LIVIU era un inginer sarac absolvent al unei facultati domnisoara BOMBONICA nu avea  facultate. Ce declara la un moment in presa LIVIU DRAGNEA?

Sa il ascultam  " SOCRUL MEU ERA DINTR-UN SAT DE GRADINARI BOGATI. MI-A PROMIS O CASA CAND I-AM PETIT FATA SI NU S-A TINUT DE CUVANT. "  Declaratia aceasta este din 2011.

Domnul socru domnul PRODANA i-a dat la nunta lui LIVIU DRAGNEA o masina ARO desi promisese sa ii dea doua masini. Iar o casa nu a putut sa le ofere.

Cel putin in timpul dorit de LIVIU DRAGNEA adica fix la nunta.

DAR toata lumea din TELEORMAN stie ca tata socru si-a ajutat ginerele sa urce ierarhic. Tata socru a infiintat o firma in TURNU MAGURELE si LIVIU DRAGNEA se ocupa de managmentul acestei firme.

Ce facea BOMBONICA ? Ea se ducea la piata si vindea produsele din gradina parinteasca.  LIVIU DRAGNEA ambitios urca pe scara ierarhica. Au venit si copii ALEXANDRA si VALENTIN iar  in familie nu era urma de nori .

In 1996 LIVIU DRAGNEA intra in politica si candideaza pe lista CONSILIERILOR LOCALI ai PD la TURNU MAGURELE.

Timp de sase luni din iunie pana in decembrie 1996. In decembrie 1996 la 34 de ani LIVIU DRAGNEA a fost numit PREFECT DE TELEORMAN.

De la PREFECTURA pana in anul 2000 trece la CONSILIUL JUDETEAN TELEORMAN tot pe listele PD. Timp de 12 ani LIVIU DRAGNEA pastreaza functia de PRESEDINTE al CONSILILULUI JUDETEAN TELEORMAN.

Intre timp se inscrie in PSD. Cum vremurile se schimbau si BOMBONICA a trebuit sa tina pasul. Doamna BOMBONICA DRAGNEA se inscrie la facultate si absolva in anul 2000.

Numai ca facultatea absolvita a fost una la o universitate ALEXANDRU GHICA din ALEXANDRIA fantoma. Cand a aparut scandalul diplomelor false a aparut si numele BOMBONICAI DRAGNEA.

Intre timp cat era la CONSILIUL JUDETEAN TELEORMAN sotul sau LIVIU DRAGNEA a fost angajata si BOMBONICA DRAGNEA.

BOMBONICA a fost angajata in anul 2007 la DIRECTIA PENTRU PROTECTIA COPILULUI institutie aflata  in subordinea CONSILIULUI JUDETEAN TELEORMAN.

De la sef serviciu-secretariat in CONSILIUL JUDETEAN, BOMBONICA coordona si COMPLEXUL DE SERVICII DESTINAT COPIILOR SI FEMEII.

In primul mandat de presedinte al CONSILIULUI JUDETEAN TELEORMAN  LIVIU DRAGNEA a preluat in locatie de gestiune hotelul TURRIS din TURNU MAGURELE.

BOMBONICA DRAGNEA devine ADMINISTRATOR al acestui complex. In anul 2011, BOMONICA DRAGNEA era actionar majoritar la hotelului TURRIS din TURNU MAGURELE detinand 95% din actiuni.

Din pacate in 2012  ANAF a sesizat PARCHETULUI TRIBUNALULUI TELEORMAN cu privire la privatizarea fraudulaosa a hotelului TURRIS din TURNU MAGURELE.

Ajunge si la DNA dar atunci in 2012 cand dosarul hotelului TURRIS ajunge la PARCHETUL GENERAL, LIVIU DRAGNEA era in guvern.

In cursul desfasurarii anchetei BOMBONICA DRAGNEA renunta la pachetul majoritar si cesioneaza actiunile de la HOTEL TURRIS, CRISTIANEI MANDROC fosta presedinata a CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE.

In acest timp  tata socru domnul PRODANA reuseste sa le ofere BOMBONICAI si lui LIVIU DRAGNEA o casa cat un castel.

Pe un teren de 7000 de metri patrati In anul 2012 DRAGNEA vine la BUCURESTI si se pare ca asta a fost inceputul sfarsitului casniciei lui LIVIU DRAGNEA CU BOMBONICA PRODANA DRAGNEA.

Intre timp nici BOMBONICA nu bate pasul pe loc. Doamna DRAGNEA a urmat CURSURI DE THETA HEALING adica o tehnica de meditatie care imbina gestionarea emotiilor cu mintea.

Prin aceste tehnici se amelioreaza afectiunile emotionale si fizice. Doamnei BOMBONICA i-a placut mult aceasta noua meserie.
poze rare liviu dragnea

Sa fie vorba si de niste calitati ale doamnei BOMBONICA ce au legatura cu puteri paranormale?
LIVIU era plecat mai mult la BUCURESTI cu treburi ce tin de politica si ajungea din ce in ce mai rar pe acasa.

Si in  trei ani de la sosirea in capitala casatoria BOMBONICAI cu LIVIU DRAGNEA ajunge pe butuci.

LIVIU DRAGNEA a fost foarte discret si nu a vrut sa spuna presei prea multe in legatura cu divortul.

A spus ca sotia sa nu mai rezista presiunilor si scandalurilor in care fusese implicata.
BOMBONICAI ii ajunsesera la urechi faptul ca sotul era  impresionat de domnite tinerele si unii spun ca nu a mai suportat asta.

Mai intai CATALINA STEFANESCU si mai apoi IRINA ALEXANDRA TANASE.  DOAMNA BOMBONICA DRAGNEA redevine BOMBONICA PRODANA.

A ramas cu un RANGE ROVER masina estimata la 150.000 de euro si cu uriasa vila din  GIUVARESTI.

Lumea din GUVARESTI povesteste ca LIVIU DRAGNEA obisnuia sa se imprumute de la tata socru si ca la un moment dat  avea datorii la tata socru de 180.000 de euro.

Dar ce mai conteaza "lucrurile astea de amanunt?" cans ginerle domnului PRODANA a ajuns atat de departe? E printre "NORI" departe de lumea dezlantuita a celor din comuna GIUVARASTI.

Poate in GRATIA comuna unde s-a nascut mai trece LIVIU DRAGNEA asta daca nu are in program  o minivacanta alalturi de "CAPRIOARA" IRINA ALEXANDRA TANASE.

E greu de crezut daca e  adevarta ca LIVIu DRAGNEA a declarta ca s-a insurat cu BOMBONICA PRODANA DOAR din interes. Ei, hai ca trebuie sa fi fost si ceva DRAGOSTE pentru bruneta cu trasaturi de papusa.

Poate din cauza dulcetei chipului si a afectiunii ce i-o purtau parintii  si- au botezat UNICA FIICA BOMBONICA. Chiar daca nu mai paorta numele sotului DRAGNEA, doamna BOMBONICA traieste ca o PRINTESA.

Si suntem convinsi ca este mandra de copiii sai si ai fostului sot. Baiatul VALENTIN DRAGNEA a terminat FACULTATEA DE TRANSPORTURI din cadrul INSTITUTULUI POLITEHNIC BUCURESTI precum tatal sau.

A mostenit si pasiunea pentru masini a tatalui si in prezent este mangerul unei firme. Frumos e credem ca domnisoarele roiesc in jurul sau. Si chiar este un baiat discret si nu am auzit ca ar petrece excesiv precum alti copii de bani gata.

Fata a mostenit tot ce era mai bun de la ambii parinti si de la BOMBONICA side la LIVIU. Iar tata LIVIU este tare mandru de fatat lui ALEXANDRA.

Prezenta la fel de discreta in piesajul monden despre ALEXANDRA DRAGNEA a inceput sa vorbeasca presa doar in momentul in care fata s-a indragostit.

Frumoasa ALEXANDRA DRAGNEA traieste de  acum de cinci ani o poveste de dragoste cu un tanar din REPUBLICA MOLDOVA devenit STAR aici in Romania. ALEXANDRA DRAGNEA se iubeste ci solistul ALEX MATAEV acel BON JOVI DE MOLDOVA.

ALEX MATAEEV a cucerit publicul in Romania prin prezentarea la concursurile de descoperire de talente. A partiicpat la VOCEA ROMANIEI si la X FACTOR. Dupa cucerirea publicului roman ALEX a cucerit-o pe frumoasa ALEXANDRA DRAGNEA.

O vreme papparazzi au fost pe urmele lor. Lasati copii in pace. presa spunea ca ALEX mai avea scapari si mergea in fata cu ALEXNDRA pe urmele lui si ca nu se purta frumos. Sincer cine ar putea crede ca un tanar s-at pitea purta urat cu o fatat frumoasa ala carui tata este LIVIU DRAGNEA?

ALEXANDRA DRAGNEA a indraznit sa faca un pictorial "SOC" si a aparut intr-o poaza in care isi acoperea sanii . De DRAGUL ARTEI ! Si doar stiti ce se spune ca "CE-I FRUMOS SI LUI DUMNEZEU II PLACE."

 ALEXANDRA DRAGNEA si ALEX MATAEEV isi vad de dragostea lor nestingheriti. ALEX cu muzica si ALEXANDRA cu facultatea. DOMNISOARA ALEXANDRA DRAGNEA va absolvi anul acesta FACULTATEA DE LIMBI SI LITERATURI STRAINE din BUCURESTI.

Oare ALEXANDRA face sport la WORLD CLASS CENTER ? De ce spunem asta ? Acolo la centru de fitness de fite si bani multi isi intretine  corpul tanarar domnisoara IRINA ALEXANDRA TANASE domnita iubita a lui LIVIU DRAGNEA.

Oare LIVIU i-a facut cunostinta copiilor cu tanara IRINA ALEXANDRA TANASE? Nu o fi oare jenant sa ai un iubit care are copii d evarsta ta domnita IRINA ALEXANDRA TANASE?

Trebuie sa mentionam ca domnul DRAGNEA LIVIU era foarte casatorit la vremea cand ALEXANDRA IRINA TANASE s-a implicat intr-o relatie sentimentala cu seful ei LIVIU DRAGNEA.

 Spui asta si cam intelegi totul. Si bine DRAGOSTEA cand dispare ce sa mai faci? Nu-i nimic DOAMNA BOMBONICA PRODANA ex DRANEA este cea mai castigata din ecuatie.

Indiferent ce va face fostul ei sot daca se va recasatori sau nu ea ramane MAMA COPIILOR lui LIVIU DRAGNEA.

BOMBONICA PRODANA ex DRAGNEA este o femeie care si-a gasit implinirea atat in profesie si pe plan sentimental caci  orice s-ar intampla are sprijinul copiilor sai.

Nu este nici prima si nici ultima femeie din ROMANIA al carui sot se indragosteste de o domnita mai tanara.

Ce avere are conform declaratiei de avere domnul LIVIU DRAGNEA? Conform ultimei declaratii de din iunie 2017, averea domnului LIVIU DRAGNEA era urmatoarea.

 1. UN TEREN INTRAVILAN CU O SUPRAFATA de 2913 mp in TELEORMAN dobandit in 2009

2. UN APARTAMENT DOBANDIT IN ANUL 1997 SI UN SPATIU COMERCIAL CU O SUPRAFATA De 1527 mp in TURNU MAGURELE.

3.  DOUA MASINI prima O SKODA dobandita in anul 2006 si un BMW primit cadou DONATIE d ela CUMNATII SI NEPOTII

4. BANI - DOLARI  3.004 si 37.796 de LEI la BRD.

5. SUMA De 10.500 de lei  reprezentand  contributia la CAMPANIA ELECTORALA.

Ce ziceti ? DACA NU AR FI EXISTAT domnisoara BOMBONICA PRODANA ar fi reusit LIVIU DRAGNEA sa ajunga la asa o bunastare?  La aceasta intrebare va invit sa raspundeti DUMNEAVOASTRA.

Daca tanara IRINA ALEXANDRA TANASE se va ridica la inaltimea asteptarilor iubitului ei LIVIU DRAGNEA asta ramane in mainile timpului.

Cine credeti ca  conduce masina BMW primita ca doantie de LIVIU DRAGNEA de la cumnati si nepoti ? Evident iubitica IRINA conduce masina BMW.

Oare ce zic cumnatii si nepotii? Sa ne amintim sau sa constientizam noi FEMEILE ca BARBATII ROMANI au gusturi discutabile la  partenere iubite sotii.

Cel putin BARBATII POLITICIENI ROMANI isi schimba gusturile in materie de FEMEI. Si sa nu uitam ca deocamdatat nimeni nu se aproprie de PERFORMANTA domnului CALIN POPESCU TARICEANU care a juns la cea dea-a SASEA sau cea de-a SAPTEA sotie.

Nu e usor sa fii DOAMNA unui politician iar concurenta secretarelor si a anagajatelor din PARLAMENT si d ela MINISTERE e mare.

Si CODRIN STEFANESCU si-a lasat sotia si acum are o relatie cu o iubitica mai tinerica. Totusi ce spuneti de fosta doamna DRAGNEA?

Nu stiu ce spuneti voi dragilor si dragelor dar PRESA spune ca domnul LIVIU DRAGNEA a pastrat tiparul  fostei sotii atunci cand a ales-o pe domnita IRINA ALEXANDRA TANASE ca iubita .

Spun ei jurnalistii ca  IRINA ALEXANDRA TANASE este COPIA FIDELA a doamnei BOMBONICA PRODANA.
wiki poze irina tanase dragnea

Adica IRINA are aceleasi trasaturi fine ca si doama DRAGNEA in tinerete. Piele fina,ochii caprui  blanzi ??? Si un par frumos blond. Doamna BOMBONICA era bruneta.

 Spuneti voi doamnelor  oare chiar e adevarat ca la un moment dat "DOMNII PREFERA BLONDELE"? Si nu vi se pare ca la 26 de ani domnita IRINA ALEXANDRA TANASE e un pic cam plinuta?

Si da ca prefera domnii CALITATEA . ORIGIBALUL si NU COPIILE atunci de ce repata COPIILE adica isi aleg doamne dupa profilul primei iubite?

IUBIREA e MARE si nebanuite sunt caile ei. Fiecare om are dreptul la iubire  si cand dispar sentimentele  nu mai e oc de  negocieri.
 BOMBONICA DRAGNEA este fosta soitie a domnului DRAGNEA.

EA va ramane MAMA COPIILOR politicianului LIVIU DRAGNEA. Oare cum se va vedea relatia dintre LIVIU DRAGNEA si IRINA ALEXANDRA TANASE peste zece ani ?

IRINA TANASE va fi doamna DRAGNEA? Ea va avea 36 de ani iar LIVIU DRAGNEA 65 de ani.

Solista ECATERINE si-a lansat de cateva zile ultimul ei single "MA MINT". Cum suna versurile  melodiei?

Noi doi atemporali
Am crezut ca sunt parte din tine
Tot ce simt acum, e rusine
Am ramas fara iubire
Fii de nealocuit
Alerg din umbra sa prind eu lumina
Natiune de iluzii
Acum trag doar concluzii.

Nu poti controla ce iti vine in minte
Legamant de sange
Si-i dai sufletul
Chiar daca vrea sa ti-l rupa.

Ma mint pe mine ca rezist fara tine
Dar nu ma mai pot abtine
Mint, pe mama ca sunt bine
Mint pe toata lumea ca am vise line
Vise line, vise line.

Noi doi candva actuali
Romantism dictat de ideal
Simt cum linistesti iadul din mine
Cand ma duce gandul la tine
Sentimente sintetice
Fete opuse, aceeasi moneda
Legalizati-mi gandurile
Si gusta-ti cuvintele, inainte de a mi le spune.

Ma rog, dar ma simt pierduta
Fug sentimente ca intr-o ruleta
Ferestre ale mintii nu se uita
Mi-e dor de el
Ca dracu.

Ma mint pe mine ca rezist fara tine
Dar nu ma mai pot abtine
Mint pe mama ca sunt bine
Mint pe toata lumea ca am vise line,
Vise line, vise lineee.