Pareri Zephyr Multicooker multifunctional de gatit vedeta lunii in materie de aparate de bucatarie.

Sa incercam sa ne facem o parere despre dispozitivul multifunctional de gatit ZEPHYR ZP 1985 C5, un multicooker care poate deveni cel mai bun si mai fidel asistent al nostru in bucatarie.

Aparatul multifunctional de gatit, numit pe scurt Multicooker, este intr-adevar un ajutor indispensabil pentru fiecare gospodarie (VEZI MAI MULTE OFERTE SI PRETURI).

Cu ajutorul sau, pregatirea felurilor de mancare nu este numai usoara, ci si mai rapida si mai putin costisitoare. Multicook Zephyr ZP-1985-C5 economiseste timp, loc, efort si desigur... bani.

Compact, practic, fiabil si usor de folosit - capabilitatile sale sunt nelimitate, iar gatitul devine jocul unui copil!

Pareri Aparat Zephyr Multicooker multifunctional de gatit
In plus fata de toate caracteristicile pe care le ofera, Zephyr Multicooker multifunctional de gatit impresioneaza cu aspectul curat, elegant si dimensiuni si forme compacte.

Este usor si convenabil de transportat, astfel incat sa il puteti lua oriunde cu dumneavoastra.

Cu acest model de Zephyr, aveti la dispozitie 18 programe de gatit pre-setate!

Cele 18 programe de gatit va ofera posibilitatea de a pregati mancarea intr-o varietate de feluri: gatit cu abur, fierbere, reincalzire, coacere, prajire etc., si de asemenea va ajuta sa pregatiti retetele preferate prin alegerea propriilor setari.


Datorita functiei STOPPING, atunci cand ajungeti acasa de la scoala, de la serviciu sau de la o calatorie acasa, veti fi intampinati deja o masa gustoasa si fierbinte - pregatita cu un efort minim.

Capacitatea aparatului este de 5 litri (5-10 persoane), astfel incat sa puteti pregati in siguranta mancarea pentru intreaga familie!

Parerea noastra este ca aparatul de gatit ZEPHYR ZP 1985 C5 este extrem de potrivit pentru toti cei care nu au suficient timp pentru gatit, pentru barbatii care nu au suficienta experienta in bucatarie, pentru familiile cu copii care trebuie sa serveasca o masa variata in fiecare zi si nu in ultimul rand pentru persoanele varstnice.

Iar pretul... nu este unul exagerat. La momentul scrierii articolului, pretul multifunctionalului de gatit ZEPHYR ZP 1985 C5 era de aproximativ 235 lei.

MAI POTI CITI