Noul SUZUKI SWIFT pareri despre o masina cu Design inovator si Sisteme avansate de siguranta.

Cele mai proaspete reactii, pareri si comentarii despre noul SUZUKI SWIFT, luate din social media internationala si de pe publicatiile online specializate pe zona de auto, sunt din punct de vedere al analizei de sentiment interesante si transmit un amestec interesant de emotii ale consumatorilor.

Emotiile principale ale parerilor consumatorilor referitoare la noul SUZUKI SWIFT sunt de bucurie si surpriza, urmate la mare distanta de teama si tristete. Furia si dezgustul sunt prea mici pentru a fi luate in calcul.

Iata si un exemplu de comentariu referitoar la SUZUKI SWIFT, in functie de incarcatura emotionala:
Emotie: Bucurie
Autor: @heathrowsuzuki
Continut: More great news from What Car? . Suzuki Swift is the most reliable used car out there. We knew that all along... https://t.co/EOnuHch8Pu

Noul Swift este primul model ce beneficiaza de sistemul frontal avansat de detectie Suzuki ce imbina o camera monoculara si un senzor cu laser, oferind functii de siguranta avansate, printre care se numara frânarea de urgenta autonoma, avertizarea la schimbarea involuntara a benzii de rulare si faza lunga asistata.

pareri forumuri noul suzuki swift 2018

Noul model Suzuki Swift este de asemenea dotat cu senzori milimetrici ce asigura functionarea sistemului cruise control adaptiv.

Daca sistemul determina ca exista riscul unei coliziuni cu un obstacol frontal, acesta emite un semnal sonor si o avertizare vizuala. 

Daca exista un risc ridicat de coliziune cu un obstacol frontal si soferul franeaza de urgenta, sistemul actioneaza functia de asistenta la franarea de urgenta, multiplicand forta de franare. 

Daca riscul de coliziune creste si mai mult, sistemul aplica o forta automata de franare puternica in efortul de a evita impactul sau de a reduce daunele acestuia.

Suzuki afirma ca noul model Swift este cu 3% mai silentios, cu 8% mai aerodinamic, iar raza de bracare este cu 0,4 metri mai mica.
  • Spatiul la cap vertical si lateral superior cu 23 mm pentru pasagerii spate.
  • Spatiu central cu 20 mm mai mare pentru locurile fata.
  • Spatiu pentru bagaje cu 25% mai mare.

Printre elementele de design care au suferit transformari la noul Suzuki Swift se numara liniile bine conturate, montantii A ascunsi si farurile fata-spate verticale.

Pentru a crea mai multa emotie si a oferi senzatia de forta si stabilitate, caroseria este mai scurta, mai joasa si mai lata, in timp ce grila frontala larga si agresiva. Impreuna cu liniile pline de caracter ale aripilor exprima putere.

Si acum si cateva aspecte legate de motorizarea noului Suzuki Swift

a) Motorizare 1,0 BOOSTERJET, turbo, cu injecție directă
Motorul 1,0 BOOSTERJET pe benzină oferă atât un consum redus de combustibil, cât și performanțe rutiere excelente. 

Modul de amplasare și sistemul cu injecție directă contribuie la un consum scăzut de combustibil, în timp ce turbo compresorul oferă același cuplu dintr-un motor de 1 litru ca și un motor aspirat de 1,7 – 1,8 litri.

noul suzuki swift opinii pareri social media

Chiar dacă vine cu un nivel ridicat de putere, zgomotul și vibrațiile sunt reduse, datorită unei rigidități mărite a șasiului. Motorul oferă performanțe optime în toate condițiile, de la mersul prin oraș la mersul sportiv.

b) Motorizare 1,2 DUALJET

Noul Swift este disponibil și cu motorul 1,2 DUALJET pe benzină, reînnoit cu cilindri mai compacți pentru a avea o rată mai mare de compresie și echipat cu sistemul EGR (de recirculare a gazelor de eșapament), cu injecție dublă, care combinate cu celelate îmbunătățiri aduce o economie de 5% în ceea ce privește consumul de combustibil, comparativ cu același motor folosit de actualul model Swift.

c) Cutie manuală cu 5 trepte, CVT și automată în 6 trepte

O cutie manuală cu 5 trepte oferă un raport optim pentru fiecare motor și tren de rulare, pentru a obține cel mai bun raport în ceea ce privește consumul de combustibil și performanțele mașinii. 

Versiunea Suzuki Swift utilizată cu motorul de 1,0 litri oferă șoferului o senzație mai sportivă la schimbarea treptelor de viteză. 

De asemenea, este disponibilă și o transmise CVT care a fost îmbunătățită pentru un rulaj fără șocuri, precum și o cutie automată în 6 trepte cu un raport de transmisie mai mare.

Topice legate de noul SUZUKI SWIFT (Latent Semantic Indexing)

1: swift, suzuki, maruti, 2018, new, review, sport, drive, @youtube, first
2: 2018, maruti, swift, review, drive, sport, suzuki, race, first, new
3: ️, /, new, sport, ⏺, race, vitara, #swift, @youtube, suzuki
4: ️, new, 2018, period, waiting, /, review, 8, weeks, 6
5: sport, #swift, #suzuki, race, 2018, maruti, 1.6, suzuki, new, #allnewswift
6: #swift, #suzuki, car, sport, @youtube, video, race, new, jamaica, 1.6
7: hatchback, jamaica, @youtube, video, sale, car, review, cars, search, yardrive
8: maruti, review, price, 2018, car, mileage, jamaica, india, smart, videos
9: jamaica, @youtube, video, cam, terrifying, highway, bruce, dash, shows, ute
10: ⏺, /, suzuki, swift, price, car, jamaica, india, mileage, first