Campanie 50% reducere la Ariel PODS pentru Clientii eMAG.

Ariel a pregătit reduceri de până la 50% la Ariel PODS (Verifica PRETURILE). Clienții eMAG beneficiază astfel de prețuri mai mult decât excelente la detergentul capsule care curăță, îndepărtează petele și oferă strălucire hainelor.

PARERI: Ariel 3in1 Pods sunt capsule de detergent cu 3 compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, indeparta petele si a oferi stralucire hainelor tale.

Primul detergent cu 3 compartimente, Ariel 3in1 PODS are un design unic, pluricompartimentat pentru a mentine ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii, oferind astfel o putere de curatare mult mai concentrata. 

Pelicula inovatoare se dizolva complet la contactul cu apa pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, oferindu-va astfel cel mai bun detergent lichid de la Ariel, in cantitate ideala.

Ariel 3in1 PODS este primul detergent lichid cu 3 compartimente.

promotie emag reduceri ariel pods 3in1
Datorita formei sale distincte sub forma unei capsule pluricompartimentata, Ariel 3in1 PODS mentine ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii pentru a oferi o curatare cu adevarat uimitoare.

Un singur Ariel 3in1 POD este tot ce ai nevoie
  • Fiecare pod de Ariel 3in1 este pre-dozat, astfel ca nu e nevoie sa masori inainte de a turna detergentul.
  • Aseaza detergentul Ariel 3in1 PODS pe fundul tamburului, pune rufele deasupra si lasa detergentul lichid de la Ariel sa isi faca efectul. Este chiar atat de simplu!
  • Pelicula din jurul compartimentelor se dizolva complet la contactul cu apa, eliberand o formula unica pentru a curata in profunzime, a oferi stralucire hainelor si a indeparta petele.
Ariel 3in1 PODS iti va oferi rezultatele uimitoare Ariel chiar si la temperaturi scazute de pana la 30° C pentru majoritatea rufelor tale.

Capsulele au fost concepute pentru a se dizolva in timpul spalarii la temperaturi scazute de pana la 30° C si pentru a oferi un efect rapid al puterii de indepartare a petelor datorita combinatiei sale unice de inovatii tehnologice. 

Pentru lenjeriile foarte murdare sau in cazul petelor foarte dificile, iti recomandam sa efectuezi spalarea la temperaturi mai ridicate (de exemplu, 40° C sau mai mult) daca informatiile de pe eticheta o permit.