Biografia Anamaria Gudu de la Neptun TV la stirile Antena 1.

Schimbare in componenta echipei de prezentatoari de la Antena 1.  Avem un nume nou la pupitrul Observatorului din zilele de weekend.

Este vorba despre Anamaria Gudu care s-a alaturat echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1.

Telespectatorii o pot urmari pe Anamaria la pupitrul de stiri sâmbata si duminica, în jurnalul orei 13.00, respectiv 16.00.

Prezentatoare Anamaria Gudu îi ia locul lui Daniel Osmanovici, care va ramâne sa prezinte doar dimineata, împreuna cu Octavia Geamanu.

Din biografia profesionala aflam ca Anamaria Gudu este din Constanta si are în spate o cariera în televiziune de 11 ani.
biografie wiki anamaria gudu observator antena 1

Anamaria Gudu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Constanta si cursurile Facultatii de Jurnalism de la Bucuresti.

Jurnalista constanteana a lucrat mai multi ani ca reporter si apoi ca prezentatoare de stiri la Neptun TV, unde a prezentat emisiunea „Reporter Special“.

Acesta a fost primul ei job. Si-a lasat CV-ul la receptia televiziunii de la mare mai mult împinsa de parinti, care-si vedeau fiica pe ecran. Si au avut dreptate.

Dupa ce a dat o testare scrisa si un interviu, Anamaria a fost acceptata în echipa Reporter.

Ea are doi copii - Michael, 12 ani, si Demethria, 8 ani.  Pe langa jobul de "stirista" si mama, Anamaria Gudu este si priceputa gospodina. A fost studenta Erasmus timp de un an în Italia si acolo a învatat sa gateasca paste. Desigur ca din meniul familiei nu lipsesc ciorbele, supele sau dulciurile facute în casa. Cel mai mult spune ca s-a specializat în fursecuri de casa.

Spune ca pur si simplu pupitrul Observatorului i-a dat fiori când a pasit pentru prima data în platou, la prima proba. Pur si simplu, s-a simtit coplesita.

Anamaria Gudu considera ca trebuie sa fii propulsat catre notorietatea publica de valorile pe care demonstrezi ca le ai, nu de simpla expunere la TV.

Isi doreste sa aduca o schimbare mediului în care se afla, prin felul ei de a fi în fata camerelor de filmat.

Recunoaste ca a contat mult faprtul ca echipa a sustinut-o, de la regizor pâna la producatori, si, astfel, proba pe care a dat-o a fost un succes.