1 Martie de la felicitari la martisoare si mesaje texte de 1 Martie. Sau cum arata 1 Martie pe NET.

Martisor: Mesaje de 1 martie si 8 martie, sms, mesaje  si felicitari ... Mesaje si SMS-uri de 1 MARTIE – Cele mai frumoase urari de Martisor ...

Sa nu face risipa inutila de cuvinte in mesaje, sms-uri sau felicitari pretentioase. Sa facem in schim  risipa de iubire!

Iata o mica colectie de texte de urari pentru 1 martie 

1) Tu esti comoara vietii mele, esti minunea pe care am intalnit-o intamplator si care m-a facut fericita. Te iubesc enorm! Te doresc mai mult ca niciodata!

2) Azi, din gradina sufletului, eu am adunat,
Tot ce-i mai frumos, mai bun si mai curat,
Sa iti trimit de ziua ta, maicuta draga
Si sa-ti soptesc, ca te-oi iubi o viata-ntreaga.
martisoare cu mesaje urari texte 1 martie

3) Te Iubesc din toata inima – imi ia 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult.

4) Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

5) Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

6) Din fire de matase fine
Cu gand curat, cu dragoste
Ti-am impletit un martisor
Ca sa-l porti de 1 Martie!…

7) Primeste acest ghiocel de la cineva care vrea sa aduca primavara in sufletul tau.

8) Din suflet iti daruiesc, ca in fiecare an, firavul martisor si odata cu el toata dragostea ce ti-o port. Te iubesc!

9) De prin zapezi de neuitat,
Am aparut la usa ta,
Eu martisorul cel visat
Cel mai dorit in viata ta!…

10) Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou!

11) Inceputul primaverii ramane un martisor pretios pentru toti posesorii de site-uri sau bloguri. Traficul bun pe 1 martie se cunoaste!

12) Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Povestea martisorului. Traditia ramane traditie. Si nu ar fi pacat, la cati bani se investesc de catre publicitari in aceste cuvinte cheie sa nu facem roata netului sa se invarteasca in mod natural?

Snurul de martisor, alcatuit din doua fire de lana rasucite, colorate in alb si rosu, sau in alb si negru, reprezinta unitatea contrariilor: vara-iarna, caldura-frig, fertilitate-sterilitate, lumina-intuneric.

Snurul era fie legat la mana, fie purtat in piept. El se purta de la 1 martie pana cand se aratau semnele de biruinta ale primaverii.

În general, femeile si fetele primesc martisoare si le poarta pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primaverii.

În Moldova însa, obiceiul este ca fetele sa daruiasca martisoare baietilor. Împreuna cu martisorul se ofera adesea si flori timpurii de primavara, cea mai reprezentativa fiind ghiocelul.

1 martie semnificatia zilei, 8 martie restaurante mamaia, martisoare cu mesaje urari texte 1 martie,