RECOMANDARI: Cadou cartea "Curcubeul apare si dispare" pentru Comenzi online de la LIBRIS.

In luna ianuarie 2018, toate comenzile online care contin carti de la editura Publica in valoare de peste 70 lei primesc ca si cadou cartea "Curcubeul apare si dispare" - Anderson Cooper, Gloria Vanderbilt. (VEZI mai multe DETALII!)

Anderson Cooper si Gloria Vanderbilt isi impartasesc in cartea Curcubeul apare si dispare cele mai intime ganduri si adevaruri despre lume, pe care le-au aflat de-a lungul vietii. 

Cuvintele celor doi autori reflecta personalitatea distincta a fiecaruia dintre ei – viziunea jurnalistica a lui Anderson Cooper asupra lumii contrasteaza cu idealismul si optimismul fara rezerve al mamei sale. 

Anderson Cooper s-a considerat dintotdeauna foarte apropiat de mama sa. Cu toate acestea, din cauza carierei de jurnalist pentru renumitele televiziuni CNN si CBS care ii ocupa mare parte din timp, nu a fost prea mult alaturi de ea.
recomandari libris online cadou curcubeul apare si dispare

La un moment dat, cu cateva saptamani inainte sa implineasca 91 de ani, Gloria Vanderbilt s-a imbolnavit grav pentru prima data in viata. 

Acest lucru i-a determinat pe cei doi sa doreasca sa-si schimbe relatia prin intermediul unei conversatii de un an, asa cum nu mai avusesera niciodata. 

Rezultatul este o corespondenta surprinzator de sincera si plina de insemnatate, in care cei doi discuta despre vietile lor, despre aspectele care conteaza pentru fiecare dintre ei si despre lucrurile pe care vor sa le afle unul despre celalalt. 

Libraria online Libris.ro ofera clientilor sai transport gratuit prin curier rapid la toate comenzile in valoare de cel putin 30 de lei. 

Livrarea comenzilor care nu insumeaza 30 de lei, costa doar 4.99 lei, bineinteles tot prin curier rapid! 

Pe Libris.ro ai la dispozitie nu mai putin de 7 modalitati de plata, inclusiv posibilitatea de a achita in rate. Fie ca ai un card BRD Finance, Star BT sau Card Avantaj ai pana la 3 rate fara dobanda, pentru a te putea bucura de produsele dorite intr-un mod prietenos cu finantele tale.

Pentru fiecare comanda plasata pe site-ul www.libris.ro veti primi puncte de fidelitate in functie de valoarea comenzii, active in 4 zile de la livrarea comenzii. 

Valoarea punctelor acordate reprezinta 1% din valoarea totala a comenzii. 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu.

De exemplu, pentru fiecare 100 de lei cheltuiti veti primi 100 puncte de fidelitate a caror valoare este de 1 leu. 

Puteti vizualiza in orice moment numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu de pe site-ul www.libris.ro

Cu punctele acumulate puteti achita integral sau partial o comanda pe libris.ro!
MAI POTI CITI