PLASTILINA Inteligenta. Pareri plastilina modelabila la pret bun pe eMAG.

Plastilina inteligenta despre care vom incerca sa ne facem o parere, este noua vedeta a jucariilor moderne.

Numeroasele premii si brevete obtinute de plastilina inteligenta reprezinta garantia calitatii si a durabilitatii produsului, fiind o jucarie ce stimuleaza creativitatea celor mici.

Plastelina Inteligenta este atât de speciala datorita diferitelor proprietati fizice ale altor materiale, înglobate în unul singur.

Poate fi folosita în timp îndelungat, fara a se usca, si totodata exista versiuni speciale precum Plastilina Inteligenta magnetica, schimbatoare de culori sau iluminata.

Plastilina Inteligentă e produsă în Statele Unite ale Americii și e în conformitate cu toate criteriile CPSIA (ASTM F963, CE, EN 71 articolul 1, 2 și 3) și totodată corespunde criteriilor industriei de jucării.
Plastilina inteligenta Pareri Forumuri Recenzii

Plastilina Inteligentă nu e toxică, nu conține substanțe dăunătoare sănătății, nu cuprinde latex, gluten sau alți compuși din grâu.

Din această cauză plastilina inteligenta NU cauzează reacții alergice. Plastilina Inteligentă NU SE USUCĂ NICIODATĂ.

Datorită componentelor speciale, nu își pierde din umiditate, iar peste ani de la utilizare e la fel de moale și maleabilă. 

Atunci când nu o folosești, trebuie să ții plastilina inteligenta închisă în cutie pentru a o proteja de murdărie, praf și păr, care sunt de altfel dușmanii cei mai mari ai Plastilinei Inteligente.

Dacă vei avea grijă te vei putea bucura de Plastilina Inteligentă nelimitat.

Rezumand, cele mai importante proprietati ale Plastilinei Inteligente sunt:
  • Este usor de modelat.
  • Anti-stres;
  • Nu se usuca niciodata ( se recomanda pastrarea in ambalajul original daca nu este folosita o perioada indelungata )
  • Nu face mizerie niciodata;
  • Se pot realiza sculpturi detaliate incredibile;
  • Nu contine gluten si grau;
  • Oricand poti strica modelul creat si sa o iei de la capat;
  • Nu este toxica;
  • Nu pateaza.

În funcție de proprietățile inteligente, această plastilină poate fi modelată în fel și chip. Dacă tragi, se întinde exact ca o gumă de mestecat. 

În schimb, dacă smulgi hotărât (ca atunci când ne simțim nervoși și avem nevoie de puțină eliberare), plastilina poate fi ruptă în bucățele. 

Plastilina inteligenta poate fi modelată și ca o bilă de diferite dimensiuni, caz în care va sări mai ceva ca o minge de cauciuc.

Un Set plastilina inteligenta, modelabila, 6 culori, 360 g avea pe eMAG pretul de 57 lei, insa cum acesta poate varia in decursul timpului INTRA AICI SA VERIFICI preturile si promotiile la plastilina inteligenta.