Pareri DIETA NALEP slabire sanatoasa in care poti manca pana te saturi.

Lilia Caraush și Anda Adam sunt printre ultimele vedete care încearcă sa ne facă o părere buna despre dieta de slabit NALEP.

Anda Adam se laudă ca a slabit 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare și fara zahar in timp ce prietena ei Lilia Caraush, a slăbit chiar 14 kg în 2 luni.

Aceasta dieta de slabire (program de slabire) pe nume NALEP este la mare voga in Republica Moldova. Lilia Caraush este o creatoare de moda din Moldova de peste Prut, care se pare ca a "cazut" in mrejele acestui regim de slabit, si pe care acum il vrea popularizat si printre vedetele din Romania.

Dar ce in ce consta, ce promite si este in sine aceasta dieta "magică" ce slabit NALEP.


Regimul de slabire Nalep se bazează pe studiul relațiilor biochimice dintre mancare si organismul uman si nu prevede calcularea caloriilor, nici/si cantarirea mancarii, precum nici portionarea sau limitarea ei.
pareri forumuri dieta nalep slabire rapida eficienta

Dieta Nalep nu folosește remedii magice si nici nu prevede utilizarea unor pastille pentru slabit in regim.

In schimb acest program de slabire propune pacienților un plan de nutritie personalizat  pentru un stil de viata mai bun, cu o alimentatie corecta, ceea ce permite oamenilor sa se bucure de plăcerile culinare si de efectele pozitive si sănătoase ale alimentatiei asupra siluetei.

OK, toate bune si frumoase pana aici. Insa pentru a slabi intre 7 si 10 kg pe luna cu dieta Nalep trebuie sa.. devi membra / membru a clubului.


Adica sa platesti, si nu e ieftin, ca sa primești un regim particularizat si alte sfaturi.

Pentru a deveni membru al clubului și a face primul pas către o viață sănătoasă, este suficient să te înregistrezi pe site-ul lor.

Acolo vei putea completa o anchetă, în care vei indica greutatea curentă și greutatea pe care ți-o dorești. 

Participanții programului nostru vor primi zilnic sfaturi și sprijin, dar și un meniu simplu și bogat pentru fiecare zi. 

Meniul va fi alcătuit din câteva rețete, iar fiecare dintre acestea va fi bazată pe gusturile și preferințele tale. Sunt disponibile opțiunile pentru meniu vegetarian și vegan.

Exista chiar si o aplicație pentru smartphone prin intermediul careia sa tii legatura cu consultantul tau in dieta NALEP.

Aplicația Nalep este o interfata creata intre pacient si nutritionist. De asemenea, aceasta este o cale rapida si comoda de a primi retete conform procesului de slabire.

În fiecare zi, 24/24 de ore vei avea acces la sprijinul și sfaturile noastre. Participanții la program vor fi supravegheați de pe computer, datorită unor acțiuni simple efectuate pe site, fără să fie nevoie să părăsești confortul casei tale. 

Pe site si pe aplicație poți discuta cu dieteticianul și să primești de la acesta sfaturi la orice oră de zi sau noapte.

Iată care sunt cele trei etape ale dietei de slabire NALEP:

PRIMA ETAPĂ – slăbire garantată. Vei pierde de la 7 până la 10 kilograme în prima lună.

A DOUA ETAPĂ – revenirea succesivă la produsele la care ai renunțat în prima etapă și formarea unui nou comportament alimentar. Îți vei învăța organismul să asimileze corect diferite produse.

LA A TREIA ETAPĂ vei deveni expert în domeniul alimentației. Acesta este sfârșitul cursului. Acum vei putea să folosești cunoștințele obținute în beneficiul corpului tău.

In mare, atata timp cat nu cunoaștem preturile pe care cei care se ocupa de aceste cluburi NALEP le practica, este greu sa ne facem o parere obiectiva despre acest program de slabire. Si de aceea consultarea unui medic specialist in nutritie pare a fi o alegere mult mai înțeleaptă.
MAI POTI CITI