Pareri Deodorant ALIVE Capra Nera antiperspirant natural fara aluminiu cu Aloe Vera.

Sa ne facem o parere despre deodorantul ALIVE Capra Nera, un antiperspirant roll-on natural care este un produs cosmetic inovativ ce respectă pielea sensibilă, o hranește și lasă o senzație plăcută de prospețime.

ALIVE Capra Nera este un deodorant 100% bio, are are un puternic efect absorbant și antibacterian, oferindu-ți protecție îndelungată timp de minim 24 de ore. 

Produsul poate fi folosit inclusiv de copii. Deodorantul ALIVE Capra Nera nu conține aluminiu sau alcool. 

Efectul antibacterian este conferit de extractele naturale din plante care în același timp calmează iritațiile și îngrijesc pielea.Lavanda, rozmarinul și extractul de coajă de lamaie conferă acestui produs o aromă proaspătă și revigorantă care te va ajuta să-ți începi diminetile cu energie și vitalitate maximă.

Deodorantul natural antiperspirant, cu Aloe Vera, este un produs cosmetic revoluționar. Protejează pielea sensibilă și asigură prospețime pentru 24 de ore. 

Mirosul acestui antiperspirant roll-on natural de la Capra Nera este unul fin, plăcut, natural și se potrivește atât femeilor cât și bărbaților.

Intr-un cuvant, suntem de parere ca marele avantaj al antiperspirantul roll-on natural ALIVE, o constituie lipsa aluminiului și al alcoolului din compozitie, iar ingredientele bio prețioase cu siguranta transformă acest deodorant roll on într-un veritabil produs natural, cu eficiență de minim 24 de ore. 

Cu ajutorul acestui produs cosmetic de la Capra Nera te protejezi, nu doar de mirosul neplacut al transpirației, dar îți protejezi și sănătatea pielii!

La momentul scrierii articolului pretul unui antiperspirant roll-on natural ALIVE era de aproximativ 19 lei, redus de la 37 de lei.