Pareri Cum sa SLABESTI peste noapte CARTEA destinata celor care vor sa slabeasca foarte repede.

Sa ne facem o parere despre cartea "Cum sa SLABESTI peste noapte" scrisa de doctorul CAROLINE APOVIAN un specialist de top in controlul greutatii, cercetator renumit, creator de tratamente si profesor in domeniul obezitatii si pierderii in greutate.

Medicul Caroline Apovian Este coordonator la Centrul de Nutritie si Controlul Greutatii al Universitatii Boston, precum si profesor de medicina la Facultatea de Medicina a Universitatii Boston.

Fie ca vreti sa scapti de 2-3 kilograme sau de 20, planul stiintific prezentat in cartea "Cum sa SLABESTI peste noapte" va aduce rezultate spectaculoase.

Vei slabi în jur de un kilogram de la o zi la alta, stimulându-ti metabolismul cu shake-uri satioase în Programul de o zi.
pareri recenzie cum sa slabesti peste noapte caroline apovian

Organismul tau va continua sa arda grasimi în Programul de sase zile, cu un plan alimentar din care fac parte multe feluri delicioase, inclusiv gustari si desert.

Exercitiile fizice recomandate intensifica arderile, redând fermitate corpului tau pe masura ce kilogramele se topesc.

Planul de slabire recomandat de Dr. Caroline Apovian in cartea "Cum sa SLABESTI peste noapte" va va ajuta:
  • Sa slabiti peste noapte pâna la 3,5 kilograme în prima saptamâna
  • Sa reduceti retentia de apa si balonarea
  • Sa va mentineti musculatura supla
  • Sa tineti foamea la distanta
  • Sa nu ajungeti în faza de platou
  • Sa va simtiti mai sanatosi ca oricând

Oricine a trecut printr-un program de slabire (prin aceasta intelegand combinatia dintre regim alimentar si exercitii fizice) a experimentat la un moment dat o faza de platou, in care greutatea s-a incapatanat sa nu mai scada nici macar cu un gram. Nutritionistii numesc aceasta perioada „faza de platou”. Este un moment de cotitura in care multe femei abandoneaza dieta, frustrate de incapatanarea cu care organismul nu vrea sa renunte la rezervele lui de grasime.

Rezumand, parere noastra este ca volumul "Cum sa SLABESTI peste noapte" poate fi reperul suprem pentru oricine incearca sa slabeasca. 

Aceasta dieta unica prezentata de medicul CAROLINE APOVIAN ofera ceea ce cauta cu disperare toti cei care tin un regim de slabit: un plan usor de urmat pentru a slabi repede si mult, cu rezultate durabile, imbunatatindu-si in acelasi timp starea de sanatate si devenind mai longevivi. 

Si este prima astfel de carte care cucereste si ultima reduta in lupta cu kilogramele: aceea a mentinerii unei mase musculare suple.