Culita Sterp si Carmen de la Salciua Wiki cu parfum de scandal cu Catalin Radu.

De la wiki muzical la wiki de cancan cu Carmen de la Salciua si Culita Sterp. Cei doi se afla in mijlocul unui scandal urias dupa ce au fost la un pas fie batuti de patronul unui club unde au fost invitati sa sustina un concert.

Potrivit cantaretei Carmen de la Salciua, nemultumit ca aceasta nu canta non-stop, patronul a devenit extrem de violent cu ea si sotul acesteia, dar si cu colegii lor de trupa.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au depus deja o plângere la politie si au de gand sa mearga mai departe in instanta pentru a-si gasi dreptatea.

Insa patronul clubului cu pricina, Catalin Radu,  a intervenit în direct la Antena Stars TV si a relatat cum s-au petrecut lucrurile, dând o declaratie complet diferita de a celor doi.
Biografia Culita Sterp si Carmen de la Salciua Cancanuri Muzicale

"Este total neadevarat. A fost o întelegere verbala între noi, nu mi-a dat factura. Lumea a venit sa-mi spuna ca a platit biletul si sa cânte Carmen... Asa încat eu l-am rugat pe el sa o lase pe ea sa cante, el a spus ca o aduce pe Carmen. Ea e iubita de public, dar el, din invidie, cred eu, nu o lasa pe ea sa cânte mai mult. La un moment dat el a spus la microfon ca nu o sa mai cante în club si nici la Resita. Conflictul a fost între el si niste clienti care i-au spus ca au platit bilet. El nu a avut un conflict, problema e ca doua persoane din trupa lor au spart doua sticle si au agresat oamenii, clientii localului." a declarat Catalin Radu.

In schimb, iata ce a scris Carmen de la Salciua pe Facebook: "... lucrurile nu vor ramane asa… pe cale legala am depus deja o plangere si ne vom intalni in instanta cu dansul! Oamenii care au fost de fata au vazut totul! Si din surse sigure acolo mereu se intampla incindente de genul… Tocmai pentru ca artistilor nu le este asigurata paza (ca doar paza costa)! Nu recomand distractia si cantatul la asemenea club! Oameni dubiosi, de tot felul… si femei si barbati! Si siguranta noastra nu exista!

\
Catalin Radu, cel care se presupune ca i-a atacat pe artistii Culita Sterp si Carmen de la Salciua dupa ce au sustinut un concert in clubul acestuia din Bistrita, este un controversat om de afaceri din zona. Catalin Radu are cinci ani de inchisoare în spate, pe care i-a petrecut la Penitenciarul Timisoara.

Asculta versurile melodiei Nu te intoarce iara by Carmen de la Salciua si Culita Sterp

În anul 2005, Radu era unul dintre capii lumii interlope din Resita, astfel ca a fost retinut alaturi de alti doi membrii ai retelei. Polstistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate din Caras-Severin au primit informatii potrivit carora acestia au practicat camataria, folosind pentru recuperarea banilor santajul si violenta.

Care esre adevarul din spatele scandalului dintre Catalin Radu si Culita Sterp si Carmen de la Salciua, greu de spus in acest moment.

Ce este insa cert, efaptul ca atunci cand te duci sa canti intr-un loc despre care stii ca apartine unui om bine certat cu legea... ei bine, iti asumi toate consecintele, fie ele bune sau rele!