REMESCAR OCHI OBOSIȚI păreri Crema pentru Pielea delicată din jurul ochilor.

Sa ne facem o părere despre crema REMESCAR OCHI OBOSITI, un produs special conceput pentru tratarea semnelor de oboseală în jurul ochilor care pe forumuri are parte de opinii pozitive.

Pielea delicată din jurul ochilor este extrem de subțire și vulnerabilă. De aceea, primele semne de oboseală  vor apărea în jurul ochilor.

Remescar Ochi Obosiți oferă, datorită tehnologiei Eyescool, o senzație de răcorire.

Formula, îmbogăţită cu efectele stimulente ale cofeinei, sprijină nivelul de energie al pielii. Textura cremei REMESCAR OCHI OBOSIȚI  sa ușoară îi va da catifelare pielii.

Oferă instantaneu un efect revigorant, iar textura sa luminoasă garantează o atingere matasoasă care lasă pielea moale.

Senzatia puternica de "cub de gheață" oferă confort conturului ochiului, ajutându-vă să vă simțiți ochii mai puțin obosiți.

pareri crema remescar ochi obositi forum


Mod de utilizare REMESCAR OCHI OBOSITI: aplicati o cantitate mica si asteapta rezultatul.

O cantitate prea mare de crema va lasa, dupa absorbtie, un strat care poate cauza sensibilitate. Pielea este la fel de unica ca si tine asa ca daca nu iti plac primele rezultate, încearca din nou, ajustand cantitatea.

Rezultatele vor aparea în doar câteva minute asa ca lasa produsul sa intre bine in pielea delicata din jurul ochilor.

Tinand cont si de celelate produse Remescar de la dispozitive medicalesi produse cosmetice special, concepute pentru a ajuta persoanele cu probleme ale pielii precum ridurile talpa gâstei, pungi sub ochi si cearcane, varice superficiale si care si-au dovedit eficienta si aprecierea consumatorilor, nu putem decar sa avem o parere buna despre noul produs: REMESCAR OCHI OBOSITI!
MAI POTI CITI