Recomandari Trenurile Zăpezii 2018, CFR Călători 1 ianuarie – 28 februarie 2018.

Daca sunteti in vacanta la munte in perioada Sarbatorilor de iarna va recomadam TRENURILE ZAPEZII 2018.

CFR Călători a anuntat ca introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, oferta de reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație / plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Reducerile la Trenurile Zapezii 2018 se acordă pentru toate trenurile astfel:
  • reduceri de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.
  • reduceri de 31% - 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.
recomandari oferte trenurile zapezii 2018

Astfel, iata cateva exemple concrete despre cum vor arata tarifele la Trenurile Zapezii 2018:
  • pe ruta București – Predeal  preţul biletului CFR cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg,
  • pentru ruta Constanţa  –  Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, 
  • pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului CFR Calatori este de  50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Retiniti ca aceste reduceri de preturi la biletele de tren sunt valabile doar pentru cele CFR Calatori. Pentru eventualele oferte ale operatorilor feroviari privati va rugam sa verificati site-urile acestora.
MAI POTI CITI