PARERI TEILOR bijuterii. De la Inele de Logodna la Verighete, rafinament si exclusivitate.

Sa ne facem o parere despre brandul de bijuterii Teilor, un brand care s-a lansat in 1998, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta-exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase. (AICI puteti vedea cele mai noi oferte de bijuterii Tailor.)

Analiza de sentiment privind parerile consumatorilor despre bijuteriile Teilor o aveti mai jos.

Dar sa revenim... fiecare bijuterie Teilor are o poveste, poarta o semnificatie deosebita sau are prinse în montura pietre pretioase.

Diamantele sunt amfitrioane însotind aproape de fiecare data ametistele, smaraldelele, safirele, tanzanitele si toate celelalte pietre veritabile ce compun simfonia de culori din vitrinele bijuteriilor Teilor.

Numele Teilor cuprinde întreaga filozofie a companiei: autenticitatea brand-ului românesc, sinteza opuselor, îmbinarea dintre ratiune si sentiment.
pareri forumuri bijuterii teilor inele de logodna verighete

Pe de-o parte pasiunea, arta si creativitatea, care contureaza emotii în stilul propriu si, pe de alta parte, rationamentul clar definit prin care aurul este topit, prelucrat si slefuit pentru a transpune imaginatia designerului în realitate.

Primul magazin Teilor a fost înfiintat pe strada care a si dat numele brandului.

Brand-ul de bijuterii Teilor se focuseaza pe colectii de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante si pietre pretioase.

Povestea frumoaselor bijuetrii este completata de colectii compuse din piese clasice pentru EA si EL, dar si de categorii de produse dedicate segmentului bridal: zeci de modele de inele de logodna si verighete.

Suntem de parere ca bijuteriile Teilor pun intodeauna accent pe exclusivismul si calitatea produselor, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor.

In acest moment reteaua de bijuterii Teilor este compusa din 27 de locatii activând în urmatoarele orase: Bucuresti, Sibiu, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta, Pitesti, Suceava, Bacau, Galati, Iasi, Târgoviste, Târgu Jiu, Oradea – Lotus Center.

Bijuteriile Teilor, parerea comentariilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,20
2. Pareri Negative- 0,80
3. Comentarii neutre - 2,00

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la bijuteriile Teilor (versiune beta):
Organizare - 42%
Stabilitate - 60%
Auto-exprimare - 58%
Caracterul practic - 49%
Curiozitate - 27%
Entuziasm - 20%
Provocare - 24%

Se observa ca in general opiniile clientilor despre bijuteriile Teilor sunt ca si polaritate emotionala pozitive si ca acestea satisfac ca si  nevoii principale, nevoia de originalitate si exclusivitate, si pe cea de stabilitate data de importanta brand-ului.
MAI POTI CITI