Sf Mihail si Gavril - Mesaje si felicitari de La multi ani!

La multi Ani pentru Gabriel / Gabriela si Mihai / Mihaela.

Sarbatoriti cu numele Mihail si Gavril si nume derivate de Sfintii Mihail si Gavril, care isi sarbatoresc onomastica.

GABRIEL, GABRIELA - vine din ebraica si inseamna: Dumnezeu este puternic.

Nume derivate din Mihail: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea sau Mihu.

Nume derivate din Gabriel: Gavrila, Gabi, Gabriel, Gabita, Gabriela, Gabita.

Mesaje incarcate de sentimente, Mesaje de Sfantul Mihail si Sfantul Gavril - sms pentru persoanele Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel.
mesaje de la multi ani sfintii mihail si gavril felicitari la multi ani sf gabriel

1. De Sfantul Gabriel as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme! Iar daca va cadea ca sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! Tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca... TE FELICIT DE ZIUA TA!!!

2. Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos!Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!

3. M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede,m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine Mihaela. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

4. Am cautat mesaje de ziua ta Gabriela, cat mai frumoase cat mai originale, acum o sa-l dau pe asta'..iti trimit unul mai frumos data viitoare...

5. Ingerii Mihail si Gavril sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

6. De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!  O zi frumoasa si o viata plina de bucurii!

In traditia populara romaneasca, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil sunt fiinte divine omniprezente in viata oamenilor , veghiind din ceruri si , mai ales, de pe pamant , asupra muritorilor , arzandu-le pacatele marunte , avand grija ca sufletele sa le fie curatate de greseala cu prilejul posturilor si rugandu-se la Dumnezeu pentru ei.

Cele mai frecvente cautari in legatura cu acest subiect sunt: mesaje de la multi ani sfintii mihail si gavril, felicitari la multi ani sf gabriel, la multi ani, mesaje la multi ani, urari de la multi ani, sms la multi ani, sms de la multi ani, texte la multi ani, urari la multi ani, mesaje cu la multi ani