Pareri NINA & LUNA parfumuri indraznete si gurmande care surprind placut.

Sa ne facem o parere despre Luna noul parfum creat de Christopher Raynaud si Marie Salamagne si care face parte din colectia Nina Ricci. Luna este in primul rand combinatia ideala pentru Nina, creata in 2006, de maestrul Olivier Cresp.

Iconicul Nina Ricci Nina este transformat intr-un mar de sticla, glazurat pe interior cu miresme puternice si misterioase.

Luna pastreaza simbolismul si forma unui mar. El reprezinta noaptea, versiunea luminata de luna a povestii marului.

Dualitatea este esenta evidenta a acestei creatii olfactive, iar parfumul Luna completeaza perfect linia de esente inceputa in 2006.

Les Gourmandises de Nina s-a întrupat într-o nuanta delicata de roz, în timp ce Les Gourmandises de Luna îndrazneste sa poarte o nuanta de albastru azur.

Cu toppingurile lor gurmande, ele par crocante. Doua sticlute editie limitata într-o paleta de culori proaspata, acida precum o dimineara de primavara, la fel de stralucitoare precum o noapte de vara.

Nina Ricci Luna completeaza istoria casei de moda, pe care o transpune intr-o versiune tinereasca a celebrei linii Les Belles De Nina.

Amprenta de note lemnos florale devine un simbol al acestei ape de toaleta, pe care criticii o caracterizeaza ca pe un vis initiator.

Caramelul incrusteaza proiectia de citrice si de fructe salbatice, pentru ca nuantele de imortela si de iasomie sa faca trecerea delicata la etapa de final.

Aici, Luna capata o adevarata alura enigmatica si se ascunde discret dupa o perdea de vanilie.

De fapt este pentru prima data cand un parfum feminin combina aroma unui buchet de flori albe cu o supradoza de caramel, redand astfel o experienta unica si declansand o dependenta de notele dulci, irezistibile.

Parerile consumatorilor din intreaga lume exprima ca si emotie principala surpriza si multumirea despre Nina Ricci Luna, un parfum oriental vanilat fructat, care poarta semnatura duo-ului Marie Salamagne si Cristophe Raynaud. 

Doua sticlute editie limitata care rasfata simturile rafinat si in acelasi timp coplesitor prin intensitate.