Pareri LPG Cellu M6 Endermolab pretul terapiei de întretinere corporala de noua generatie.

Inainte de a ne face o parere despre LPG Cellu M6 Endermolab aflati ca numeroase vedete isi mentin fermitatea corpului cu acest aparat, de la Angelina Jolie, Charlize Theron sau Jesica Alba si lista poate continua.

LPG Cellu M6 Endermolab are la baza tehnologia inovatoare de STIMULARE CELULARA MECANICA, patentata de LPG acum 30 de ani, care se bucura de o bine-meritata notorietate printre specialistii in estetica corporala, profesionisti in anti-aging si milioane de femei si barbati care au ales aceasta procedura NATURALA a mecano-stimularii celulare.

Prin cele 2 funcții incorporate, lipomasaj și endermolift , aparatul acționează la suprafața pielii declanșând procesul de ardere a grăsimilor precum și producția de colagen.
Pareri Forumuri LPG Cellu M6 Endermolab

În cazul tratamentelor corporale, prin funcția de lipomasaj, aparatul combină aspirația generată de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent.

In cazul tratamentelor corporale, prin functia de LIPOMASAJ, aparatul LPG combina aspiratia generata de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent.

In functie de scopul tratamentului, rolele pot descrie mai multe miscari :
 1. roll-in : pentru tratamentele de slabire, actionand asupra grasimii din profunzime si celulitei fibroase
 2. roll-out : pentru fermitate, stimuleaza fibroblastele, intarind reteaua de colagen si elastina
 3. roll-up : pentru tratamentele de remodelare, actionand asupra grasimii depuse neuniform, eliminand aspectul de coaja de portocala al pielii

Manevre variate sunt realizate cu aplicatori specializați pe zonele cu probleme: coapse, fese, abdomen, șolduri, gambe, brațe, spate, practic pe tot corpul. 

Terapeutul personalizează tratamentul concentrându-se pe zonele țintă, pentru reducerea celulitei și scăderea în circumferință.

Desigur exista si o serie de contraindicatii ale utilizarii aparatului LPG Cellu M6 Endermolab, motiv pentru care este foarte importanta o discutie aprofundata cu terapeutul in faza preliminara, cea de analiza :
 • hipertensiune;
 • boli ale pielii, alergii; 
 • boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie;
 • vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza;
 • sarcina;
 • tratament cu medicamente anticoagulante, cu cortizon ;
 • proteze metalice

In concluzie, parerea noastra este ca aparatul LPG Cellu M6 Endermolab se poate dovedi util pentru intretinerea corporala, insa desigur el trebuie manevrat de personal cu adevarat competent, cu cunostinte solide de fiziologie si anatomie umana.
MAI POTI CITI