HOROSCOP zilnic 16 decembrie - 31 decembrie 2017 toate zodiile de la Taur la Berbec.

HOROSCOP zilnic 16 decembrie 2017 toate zodiile Relatiile cu parintii pot fi complicate, sau unul dintre parinti poate avea probleme si sa necesite o grija sporita din partea ta.

Este rost de innoire si schimbare, de ocazii favorabile, deschideri si protectii, dar nimic nu decurge lin.


HOROSCOP zilnic 17 decembrie 2017 toate zodiile Vechile relatii cu siguranta nu vor fi la fel ca in luna trecuta si in niciun caz nu va exista cale de intoarcere pentru voi. Ar fi bine sa lasati trecutul unde este si sa inceapeti sa construiti ceva durabil pentru viitorul ce va urma.

HOROSCOP zilnic 18 decembrie 2017 toate zodiile Daca ai o relatie de cuplu, vei obtine admiratia partenerului sau partenerei dupa ce vei reusi sa iei unele decizii dificile, dar indispensabile in ceea ce priveste casa si copiii vostri, daca-i ai. Astfel, veti forma un cuplu exemplar.

HOROSCOP zilnic 19 decembrie 2017 toate zodiile Situatia financiara va fi echilibrata si solida , la fel ca si sanatatea.
HOROSCOP zilnic 16 decembrie  31 decembrie toate zodiile

Descoperi noi lucruri care te leaga si mai tare de ea. Comunicarea dintre voi se face la un nivel mai profund, mai solid.

HOROSCOP zilnic 20 decembrie 2017 toate zodiile Daca in trecut ati ignorat anumite aspecte legate de locuinta voastra in aceasta luna va trebui sa va ocupati mai serios de ele fie ca este vorba de reparatii sau de constructia sau solidificarea casei.

Veti avea senzatia ca aceste lucruri va limiteaza oarecum si va impiedica sa va manifestati liber.

HOROSCOP zilnic 21 decembrie 2017 toate zodiile Se contureaza schimbari majore în planul muncii si al sanatatii.

Recomandabil este sa vii în întâmpinarea acestora. Revizuieste-ti situatia profesionala si starea generala a sanatatii, doarece aceste segmente de viata sunt strâns legate între ele.

HOROSCOP zilnic 22 decembrie 2017 toate zodiile Rezistenta organismului scade si pot aparea diverse afectiuni, unele catre care ai deja o predispozitie innascuta, iar altele tipic saturniene, care vizeaza oasele, articulatiile, pielea, parul, unghiile

HOROSCOP zilnic 23 decembrie 2017 toate zodiile Relatii adevarate, sincere, intense. Iar daca la capitolul afectiune ai ramas repetent/a vine providenta cu mici incluziuni, din care sa scoti invataminte. Dar si multe beneficii de dupa.

HOROSCOP zilnic 24 decembrie 2017 toate zodiile Lucrurile vor merge perfect daca cuplul va fi deschis catre noi experimente si partenerii isi vor respecta unul altuia independenta. Pentru cei care sunt inca singuri, cresc sansele de a-si intalni jumatatea.

HOROSCOP zilnic 25 decembrie 2017 toate zodiile Este posibil ca locurile îndepartate, sejururile în strainatate sa fie cadrul perfect în care sa va lasati tentati sa încercati toate experientele, contrar regulilor stricte pe care le impuneti de regula altora în materie de iubire.

HOROSCOP zilnic 26 decembrie 2017 toate zodiile Binele, succesul, ascensiunea, recunoasterea vin, dar numai in urma unor probe de incercare severe.

Daca le treci cu bine, atunci vei fi recompensat pe masura eforturilor depuse.

HOROSCOP zilnic 27 decembrie 2017 toate zodiile Va puneti singuri relatia in pericol, pentru ca va place sa dramatizati prea mult lucrurile. In loc sa mai puneti atata accent pe propria persoana, mai bine incercati sa ii mai tratati si pe cei din jur cu afectiune.

HOROSCOP zilnic 28 decembrie 2017 toate zodiile Ideal este sa ascultati de sfaturile unor persoane mai experimentate, care va vor arata ce trebuie sa faceti pentru a va îmbunatati situatia financiara. Poate fi vorba, de asemenea, de un ajutor concret din partea unor rude mai în vârsta.

HOROSCOP zilnic 29 decembrie 2017 toate zodiile Va veti bucura de influente astrale excelente. Acestea va vor ocroti partea financiara al existentei. Nu va pot promite, insa, un castig mare la Loto, ci cresterea veniturilor pentru unele zodii sau un contract benefic pentru altele.

HOROSCOP zilnic 30 decembrie 2017 toate zodiile Comunicarea facila chiar si cu persoane necunoscute iti va intra in obicei, fapt care te va ajuta in afaceri si iti va conferi mai multa incredere in sine. In curand va veni timpul tau sa stralucesti.

Si o astfel de intorsatura a lucrurilor va aduce beneficii nu doar tie, dar si persoanelor apropiate.

HOROSCOP zilnic 11 decembrie 2017 toate zodiile Anumite persoane vor aparea doar pentru a va învata ceva, fie prin exemplu, fie împartasindu-va din cunoasterea lor. Veti avea relatii strânse cu unii si este posibil ca anumiti oameni din trecut sa reintre în viata dumneavoastra.