Prima zi SINAIA FOREVER 2017. Umbrela este "Forever Good".

Mult asteptatul festival SINAIA FOREVER a inceput spre bucuria turstilor si a locuitorilor acestei mult iubite statiuni montane de pe Valea Prahova, chiar daca VREMEA (cum era de asteptat) a incercat sa strice bucuria participantilor care au venit cu mare drag la acest eveniment de traditie.

Ploaia, si se pare ca si un  pic de ninsoare , ii va insoti si in zilele urmatoare pe artisti, pe artizani, pe turisti si organizatori.

Insa dupa cum spunea si Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, "Pentru totdeauna, tu esti Sinaia! Vino la Festivalul care iti aduce in fata aceasta noua provocare. Sinaia este permanent in plina schimbare, dar intotdeauna isi va pastra eleganta si sobrietatea."

primaria sinaia octombrie 2017

Pe cele 10 ecrane gigant amplasate pe Bulevardul Carol I se poate vedea "Smile of Sinaia". Vor rula si imagini cu orasul, prezentat in diverse ipostaze surprinse pe parcursul celor 4 anotimpuri, 365 de zile de viata si aventura urbana.
sinaia forever 2017 bulevardul carol

Strazile orasului Sinaia, Castelul Stirbei (muzeul orasului), Casino-ul si Parcul Dimitrie Ghica faca parte din povestea acestui an. Veti avea tot ce trebuie pentru a petrece trei zile de cultura, distractie si buna-dispozitie pentru a ramane cu amintiri de neuitat.

sinaia forever 2017 parcul ghica

Vremea este capricioasa la Sinaia. Asa ca nu va lasati acasa umbrelele si in plus trebuie sa stiti ca in timpul festivalului, accesul auto va fi restrictionat pe Bulevardul Carol de la intersectia cu Bd. Republicii pana la intersectia cu Strada Garii pana in data de 8 octombrie, ora 20:00.Deschiderea oficiala a festivalului Sinaia Forever 2017. Discursul Primarului Vlad Oprea.