Pareri recenzii Chimista - Stephenie Meyer, o carte de fictiune cu actiune la superlativ.

Sa ne facem o parere despre Chimista, un roman de fictiune cu o intriga bine incheiata, in care scriitorarea Stephenie Meyer creeaza o noua eroina apriga si fascinanta, cu abilitati iesite din comun.

Un roman in care Meyer arata inca o data de ce este una dintre cele mai bine vandute autoare din lume.

WIKI. STEPHENIE MEYER a obtinut licenta în literatura engleza la Universitatea Brigham Young.

Seria ei Twilight (Amurg), bestseller international, s-a vândut în aproximativ 155 de milioane de exemplare în toata lumea.

In  anul Meyer 2008, a publicat The Host (Gazda), primul ei roman pentru publicul adult, care a debutat pe primul loc în listele de bestselleruri ale publicatiilor New York Times si The Wall Street Journal si a fost ecranizat pentru marele ecrane în 2013.

Meyer locuieste în Arizona, împreuna cu sotul si cei trei copii ai lor.
pareri recenzii chimista roman stephenie meyer

Revenind la romanul CHIMISTA, acesta este un thriller deosebit de captivant care te ține cu sufletul la gură de la începutul până la sfârșitul cărții. 

Mai toate recenziile sunt de acord ca personajele principale sunt fascinante și complet atipice, iar cuplul Alex-Daniel e absolut memorabil.

Juliana Fortis, o tânără minionă, șatenă, slăbuță și fără forme voluptuoase, nu avusese niciodată o viață obișnuită. 

Ambii părinți îi muriseră iar ea, extrem de inteligentă, intrase la facultatea de medicină unde fusese recrutată încă din primii ani de studenție de către un departament secret al guvernului american, care îi preluaseră toate datoriile de studii pe care le făcuse, oferindu-i în același timp oportunitatea de a lucra cu cele mai avansate tehnologii și substanțe de laborator.

Însă, după câțiva ani în care își dovedise excepționalele ei calități în domeniul chimiei de laborator, executând cu mult succes și câteva interogatorii ale unor spioni periculoși, în urma cărora obținuse informații prețioase, descoperind și anihilând la timp celule teroriste, însăși viața ei ajunsese amenințată.

Cand fostul sef ii ofera o cale de iesire, realizeaza ca ar fi singura sansa de a-si reinventa destinul. Dar pentru asta va trebui sa accepte o ultima misiune. Constata insa ca informatiile pe care le obtine o pun intr-o situatie si mai primejdioasa.

Hotarata sa infrunte direct amenintarea, se pregateste pentru cea mai dificila lupta din viata ei, dar se indragosteste de un barbat. Noua pasiune nu poate decat sa-i micsoreze sansele de supravietuire. Aflata in impas, isi valorifica talentele unice in feluri pe care nu si le-a imaginat niciodata.

În acest roman cu o intriga bine încheiata, Stephenie Meyer creeaza o noua eroina apriga si fascinanta, cu abilitati iesite din comun. Ne arata înca o data de ce este una dintre cele mai bine vândute autoare din lume.

Per ansamblu CHIMSTA se dovedeste a fi o lectura placuta, pentru toate gusturile. Avem romantism, actiune, suspans maxim, iar evenimentele decurg natural, într-o succesiune fluida care te tine captivat pana la ultimul cuvant din cele peste 600 de pagini ale volumului.
MAI POTI CITI