Pareri PROPOLINE sampon APIVITA anti-matreata pentru par gras cu propolis si cedru.

Sa ne facem o mica parere despre samponul APIVITA anti-matreata pentru par gras cu propolis si cedru in compozitie.

Inainte de toate trebuie sa stiti ca gama de sampoane si tratamente Apivita Propoline contine pana la 99% ingredinete naturale si proteine din plante ce stimuleaza cresterea parului si întareste structura firelor, oferind si hidratare si hranire.

APIVITA propune tratamentul complet PROPOLINE, cu produse specializate si pâna la 99% cu ingrediente naturale, format dintr-un sampon tonifiant si o lotiune spray împotriva caderii parului, atât pentru barbati, cât si pentru femei.

Multi dintre noi suferim de o problema „diagnosticata" gresit ca fiind matreata: avem scalpul sensibil.
Pareri forumuri sampon APIVITA anti-matreata pentru par gras

Pentru un neavizat, si aceasta problema se poate manifesta la fel ca matreata, prin mâncarimi si prin formatiuni albe care ni se astern pe haine.

Daca matreata este urmarea prezentei pe pielea capului a unei ciuperci, scalpul devine sensibil din cauza agresivitatii altor factori (produse de styling, poluare, apa dura, stres, folosirea unor produse dure, vopsit).

Matreata nu este un tip de piele uscata - în ciuda fulgilor albi care cad usor peste umeri.

O afectiune minora a pielii scalpului este de vina. Frecarea cu lotiuni uleioase a scalpului poate face doar rau.

Sampoanele dedicate anti-matreata sunt cele mai bune remedii având ingrediente speciale pentru a o trata.

Propolisul din compozitia PROPOLINE sampon APIVITA anti-matreata pentru par gras intensifica microcirculatia de la nivelul radacinii de par si regleaza secretia de sebum.

Lasati samponul PROPOLINE APIVITA anti-matreata pentru par gras sa actioneze timp de 5 minute apoi  asigurati-va ca îl clatiti bine.

Samponul antimatreata de la APIVITA îndeparteaza matreata si trateaza uscaciunea scalpului, restabilind sanatatea scalpului.

Apivita Holistic Hair Care Cedar & Propolis sampon anti-matreata pentru par gras are pretul mediu de 54 lei.

Parerea noastra este sa verifcati lista de ingrediente a produselor, pentru început cauta unul care sa contina proteine, apoi verifica ce efecte are si cum actioneaza, te intereseaza practic sa îmbunatatesti textura si grosimea firelor de par.