Pareri Povestile de sub pat de Sergio Rossi, o carte conceputa special pentru copii.

Sa ne facem o mica parere despre Povestile de sub pat de Sergio Rossi, o carte aparuta la editura Gama in colectia Tandem si care a fost special conceputa pentru copii.

Colecția de carti Tandem folosește fontul Sassoon, un font extrem de lizibil, conceput special pentru copii, care ușurează cititul și facilitează primele încercări de scriere.

Fontul Sassoon a fost creat de Rosemary Sassoon, expertă de renume în caligrafie, după ani de studiu asupra caracterelor pe care copiii le consideră ușor de citit și a felului în care unesc literele când scriu.

Colectia de carti Tandem ii insoteste pe micii cititori intr-o calatorie in care sa descopere placerea lecturii. 

Drumul cu siguranta nu va fi unul usor, ba chiar s-ar putea sa fie nevoie, la inceput, sa citeasca impreuna cu parintii, „in tandem”. 

pareri recenzii povestile de sub pat carte copii

Dar, odata ajunsi la destinatie, micutii cititori vor fi cu siguranta fericiti si mandri de reusita lor! 

Prima poveste este scurta si simpla, scrisa cu majuscule, iar a doua – putin mai lunga si mai dificil de parcurs, cu fraze mai ample, mai elaborate.

Rezumat Povestile de sub pat de Sergio Rossi: Agnes nu reușește să adoarmă: se aud prea multe zgomote si prea puternice!

Din fericire, există cretele nopții, cele care șterg efectiv visele urâte și ne ajută să visăm frumos... și acum, noapte bună!

În fiecare seară, înainte de culcare, mama îi pregătește lui Agnes un ceai de mușețel, într-o ceașcă specială. 

Dimineața, însă, ceașca – ia-o de unde nu-i! 

Odată a ajuns sub pat, altădată a fost găsită în dulap. Cine a umblat cu ceasca special? Agnes este ferm hotărâtă să afle!

Pentru a descifra enigma lui Agnes va invitam sa cititi alaturi de micutii vostri cartea Povestile de sub pat de Sergio Rossi. 

Aparuta in 2017 la editura Gama, volumul Povestiile de sub pat, are 48 de pagini, se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani si are pretul aproximativ de 15 lei.

Daca sunteti interesati de mai multe OFERTE de CARTI pentru COPII AICI aveti de unde sa alegeti!