Moartea lui Gheorghe Ifrim la Nisipuri cauzata de un conflict cu BRACONIERII. Ipoteze.

Stiri de ultima ora. Unul din bărbații gășiți împușcați pe câmpul din zona Nisipuri, era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim (49 de ani) sau cum îi mai spun apropiații, Bebe Ifrim.

Celălalt bărbat gasit omorat la Nisipuri, Ion Neagu în vârstă de 40 de ani era angajatul acestuia. Gheorghe Ifrim era și președinte UNPR Răzvad.

Descoperirea macabră a fost făcută de un cetățean care se pare ca se afla la cules de varză.

Consilierul local UNPR Razvad, Gheorghe Ifrim, la momentul în care a fost descoperit  prezenta o plaga împuscata in zona capului si una în zona spatelui, iar Ion  Neagu prezenta o plaga împuscata în abdomen.

Autoritaile au efectuat cercetarea la fata locului în conditii de lumina artificiala. Urmeaza sa se securizeze locul si sa se continue mâine cercetarile, pe lumina naturala. 

biografia lui Gheorghe Ifrim sfarsita cu o moarte groaznica

In acest moment nu se stie autorul, evident, acesta este cautat. Victimele au disparut astazi de acasa, nu exista date suplimentare în momentul acesta. 

Variantele luate in calcul de organele de acheta sunt accident de vânatoare si omor calificat; având în vedere ca sunt doua persoane, varianta a doua este cea mai plauzibila

Urmeaza sa se stabileasca la autopsie calibrul gloantelor, mai ales ca se pare ca nu erau de calibru mare. Un lucru care da de gandit anchetatorilor.

Una dintre persoane a fost împutcata în cap, exista o rana si în zona abdomenului, urmeaza sa se stabileasca, iar cea de-a doua persoana, în zona abdominala.

Cercetarile organelor de ancheta vor continua maine de dimineata la lumina zilei.