HOROSCOP zilnic 1 decembrie - 15 decembrie 2017 toate zodiile de la Berbec la Pesti.

HOROSCOP zilnic 1 decembrie 2017 toate zodiile Este recomandabil sa iei masuri pentru fortificarea organismului si pentru tratarea neintarziata a problemelor de sanatate, sa gandesti pozitiv, sa te inconjori de oameni veseli.

HOROSCOP zilnic 2 decembrie 2017 toate zodiile Este posibil sa fiti nevoiti sa deviniti arbitri in situatiile conflictuale. Excesul de încredere în sine va poate încuraja sa acceptati mai multe sarcini decât puteti îndeplini.

HOROSCOP zilnic 3 decembrie 2017 toate zodiile Cariera sau studiile interfereaza vizibil cu relatia. Partenerul/partenera poate sa treaca prin dificultati (sanatate, cariera).

HOROSCOP zilnic 4 decembrie 2017 toate zodiile Strainatatea si strainii iti sunt favorabile. Bine echilibrat, acest interval poate fi sexy si plin de satisfactii; daca este trait egoist, subiectiv si nediplomat, poate aduce situatii tensionate.
horoscop zilnic 1 15 decembrie 2017 toate zodiile pesti capricorn

HOROSCOP zilnic 5 decembrie 2017 toate zodiile Este vremea sa iti revezi si / sau restabilesti idealurile in functie de evenimentele care te-au marcat in ultimul timp.

Intr-un astfel de context astral, poti renunta la unele prietenii sau grupuri de persoane ce par a nu se mai potrivi cu interesele tale.

HOROSCOP zilnic 6 decembrie 2017 toate zodiile Uneori veti avea intuitii fulgeratoare – activate de Uranus si de propriul subconstient. Ascultati-le, mai ales pe cele referitoare la prieteni si la cariera personala.

HOROSCOP zilnic 7 decembrie 2017 toate zodiile Este o perioada in care banii vin usor prin colaborari, casatorie, relatii benefice sau ocupatii legate de frumusete, arta, lux, divertisment.

HOROSCOP zilnic 8 decembrie 2017 toate zodiile Starea interioara de neastampar te poate determina sa faci mult zgomot pentru nimic, sa te apleci prea mult asupra unor chestiuni insignifiante.

HOROSCOP zilnic 9 decembrie 2017 toate zodiile Este o perioada foarte buna pentru studiu, munca de conceptie, informare si transmitere de informatii, pentru scris, tradus sau calcul, pentru expuneri orale, discursuri si prezentari.

HOROSCOP zilnic 10 decembrie 2017 Posibil să fii nevoit să faci tot soiul de analize, să te consulți cu diverși specialiști în sănătate sau pur și simplu să îți revizuiești din nou stilul actual de viață.

HOROSCOP zilnic 11 decembrie 2017 toate zodiile Poti sa iti dezvaluiesti atitudinea gresita  si conformismul din relatii sau, din contra, sa te vezi nevoit sa renunti la unele relatii si parteneriate care s-au dovedit in mod constant a fi paguboase si lipsite de beneficii.

HOROSCOP zilnic 12 decembrie 2017 toate zodiile Poate fi vorba de o schimbare radicala de cariera, poate fi vorba de o promovare asteptata de mult timp sau de o oportunitate care de din acel moment va va pune intr-o cu totul alta lumina profesionala.

HOROSCOP zilnic 13 decembrie 2017 toate zodiile Chestiunile domestice, cele care privesc o moștenire sau bunuri comune, dar și principiile tale de viață și ale membrilor familiei vor fi supuse unor răsturnări de situație greu de anticipat.

HOROSCOP zilnic 14 decembrie 2017 toate zodiile Iti poate fi dificil sa intrevezi directia spre care ar trebui sa te indrepti in sfera profesionala, constatand in unele cazuri ca ai ajuns intr-o fundatura sau ca ai mers pe un drum ocolit in ceea ce priveste obiectivele tale.

HOROSCOP zilnic 15 decembrie 2017 toate zodiile Fiti atent, ascultati-va propriile raspunsuri si recunoasteti-va si problemele când va sarbatoriti atuurile din acest domeniu.

Dupa aceea împartasiti informatiile cu cei mai apropiati de dumneavoastra si nu fiti surprins când ei confirma tot ceea ce spuneti. 
MAI POTI CITI