Horoscop 2018, Zodiacul Sanatatii pentru toate zodiile de la Berbec la Pesti.

In 2018, sub aspectul sanatatii, nativii celor 12 zodii trebuie sa faca unele eforturi in principal pentru intarirea sistemului imunitar.

Cei care nu au probleme de sanatate si se simt plini de energie este bine sa nu o risipeasca, nici sa nu incerce sa-si depaseasca limitele.

Viata dezorganizata, mesele neregulate si lipsa miscarii pot provoca tot soiul de neplaceri, chiar si la o persoana care nu a manifestat nici un semn de slabiciune.

Horoscopul sanatatii 2018 Zodiile de foc (Berbecii, Leii si Sagetatorii).

Jupiter si Luna le confera Berbecilor o energie debordanta, care-i va face sa straluceasca in jur, cucerind rapid inimile sexului opus. Tot ce trebuie sa faca in 2018 este sa nu uite de orele de odihna.

Leii pot suferi de o boala cronica, care trebuie tratata la un specialist. In cazul in care nu reusesc sa se relaxeze, vor if nevoiti sa-si gaseasca noi metode care sa-i destinda.
horoscop 2018 sanatate toate zodiile

Sagetatorii au neplaceri cu sistemul nervos si au probleme cu somnul. Sportul sau meditatia ii poate relaxa. Totusi, recupereaza destul de usor atunci cand trec printr-o astfel de perioada.

Horoscopul sanatatii 2018 Zodiile de apa (Rac, Scorpion, Pesti)

Racii sunt uneori apatici sau nervosi, sub influenta planetei Marte. Totusi, in marea majoritate a timpului se simt bine, cu un tonus ridicat.

Scorpionii pot intampina probleme cu sistemul digestiv, din cauza excesului alimentar. Pentru a-si reveni, un regim le-ar fi de folos.

In Horoscopul 2018 acelasi lucru este valabil si pentru Pestii care mananca si beau prea mult. Ceilalti, cu o igiena de viata sanatoasa, nu au de ce sa intampine nici o problema. Important este sa fie moderati in tot ceea ce fac.

Horoscopul sanatatii 2018 Zodiile de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn).

Taurii nu au o mare rezistenta la stres, sub influentele nefaste ale lui Uranus. Uneori sunt nelinistiti si nu pot dormi, desi nu exista nici un motiv aparent pentru starea lor. In a doua parte a anului lucrurile stau mai bine.

Fecioarele se bucura de protectia Soarelui si a lui Marte. Sunt dinamice si atunci cand intampina probleme de sanatate reusesc sa gaseasca tratamentul potrivit pentru a se insanatosi curand.

Capricornii stau bine cu sanatatea in 2018, cu exceptia unor mici neplaceri. Daca se simt nervosi si nu pot dormi, baile calde si tesaturile moi le sunt indicate. Este bine sa faca sport pentru a-si activa circulatia sanguina.

Horoscopul sanatatii 2018 Zodiile de aer (Gemenii, Balantele si Varsatorii).

Gemenii nu prea au motive sa se planga de sanatate, insa asta nu inseamna ca pot sa-si permita orice capriciu, mai ales daca vorbimd despre capricii alimentare. Soarele ii influenteaza intr-un mod benefic dandu-le energie.

Balantele trebuie sa-si organizeze stilul de viata, in special orele de masa si de somn. Evitarea excitantelor va duce la ameliorari ale metabolismului.

Varsatorii sunt gurmanzi, iar acest lucru le va cauza neplaceri. Efecte extraordinare asupra sistemului imunitar o are apa, astfel incat pentru ei este indicat sa bea cantitati mari de lichide si chiar sa faca diverse tratamente si terapii pe baza de apa.
MAI POTI CITI