Pareri Ceasuri de LUX: Cassico Zheng He, Marine Torpilleur de la Ulysse Nardin.

Sa ne facem o mica parere despre niste "mari" ceasuri de lux marca Ulysse Nardin, aparute in acest an.

Ulysse Nardin a prezentat Cassico Zheng He. Acest ceas este o piesa realizata „în onoarea navei Bao-Chuan condusa de amiralul Zheng He în cele sapte voiaje incredibile din timpul dinastiei Ming“.

Tocmai de aceea, pe cadranul ceasului Cassico Zheng He este stilizata fidel chiar nava cu comori Bao-Chuan, o sarcina deloc usoara pentru artizanii manufacturii care au nevoie de minimum 50 de ore de munca pentru a trece cadranul prin cele 26 de procese menite sa redea în detaliu caracteristicile corabiei.

Sub acest superb cadran se afla calibrul UN-815, certificat COSC, care are o rezerva de putere de 42 de ore.
pareri ceas ulysse nardin classico zheng he

Pretul ceasului de lux Cassico Zheng He este si el, desigur, pe masura produsului: 39.800 franci elvetieni.

Tot cei de la Ulysse Nardin ofera, de exemplu, doritorilor noul Marine Torpilleur, un ceas care si-a împrumutat numele de la navele mici si rapide care aveau ca principal atu manevrabilitatea atunci când se confruntau cu vase mai mari si mult mai greoaie.

Cu radacini istorice din acest punct de vedere, dar destinat exploratorilor contemporani care vor sa fie capitanii propriilor destine, Marine Torpilleur este produs în trei variante de 42 mm cu carcasa din aur roz, otel inoxidabil cu cadran alb sau otel inoxidabil cu cadran albastru.

opinii ceas ulysse nardin marinetorpilleur


Toate cele trei variante ale ceasului Marine Torpilleur sunt animate de calibrul UN-118, 13 ¾, au o rezerva de putere de 60 de ore si rezista pâna la adâncimi ale apei de 50 de metri.

Preturile ceasurilor Marine Torpilleur încep de la 6.900 de franci elvetieni si urca pâna la 17.900 de franci.