Pareri cafea KAFUNE si Espressor La Fantâna pentru monodoze.

Cei de LA FANTANA cunoscuti mai bine pentru apa de izvor comercializata si pentru watercoolere, au intrat si pe piata cafelei si a dispozitivelor aferente.

De aceea vom incerca sa ne facem o parere despre monodozele de cafea KAFUNE si despre uimitorul espressor La Fantana.

Puteti descoperi o colecție de arome în monodozele de cafea KAFUNE, ambalate individual pentru a-și păstra prospețimea.

Fiecare monodza conține 9g de cafea, mai mult decât dozele obișnuite de 7g, pentru mai mult gust, mai multă plăcere și mai multă pasiune. 

Cu aromele lor excelent desăvârșite de experții italieni, monodozele KAFUNE sunt perfect măcinate pentru a se potrivi porțiilor generos dozate și gata de folosit pentru espresso. 

În plus, sunt mai prietenoase cu mediul, ambalajul exterior fiind reciclabil, iar cel interior din celuloză, integral biodegradabil.
pareri recenzii espressor la fantana

1. KAFUNE ARABICA. Desăvârșit din boabe Arabica 100%, blendul de cafea reprezintă maximum a ceea ce se poate obține, ca aromă și dulceață, dintr-o cafea espresso. 

Este mereu ca o primă impresie, care cucerește și surprinde. Fiecare monodoză conține 9g de cafea, pentru un espresso mai intens. O cutie conține 50 de monodoze, ambalate în atmosferă protectoare.

2. KAFUNE DECAF nu reprezinta o excepție care nu contează și nici nu este un compromis al gustului. 

Reprezintă satisfacția unui espresso de calitate, autentic și bogat, dar fără efectele cofeinei. Este realizat de experți italieni din boabe premium de cafele Arabica și Robusta.

3. KAFUNE INTENSO este creația artizanilor italieni care au combinat cu măiestrie boabele de Arabica și Robusta pentru a obține o aromă de paine proaspăt coaptă, într-un espresso cu corpolență deplină. Kafune Intenso este o cafea care se remarcă prin gustul puternic și sofisticat.

Fiecare monodoză Kafune Intenso conține 9g de cafea, pentru un espresso mai intens. O cutie conține 50 de monodoze, ambalate în atmosferă protectoare.

Monodozele de cafea KAFUNE INTENSO, KAFUNE ARABICA si KAFUNE DECAF sunt disponibile în varianta monodoze alaturi de espressorul La Fântâna.

Acesta este opera specialistilor italieni de la FABER, producator exclusiv de espressoare cu monodoze, care au pastrat ceea ce este esential pentru prepararea unui foarte bun espresso.

Termenul de comparatie cel mai apropiat de acest echipament este espressorul masiv al cafenelelor, imun la orice fel de compromisuri fata de gustul si consistenta autenticei cafele espresso italiene.

Espressor La Fantâna este unul performant, puternic, care produce o presiune de 16 bar, mai mult decât alte aparate din aceeasi categorie, insa cu un consum redus, de doar 500W.

Suntem de parere ca prin aceasta intrare pe piata masinilor de cafea, cei de la La Fantana au toate sansele sa reuseasca in demersul, mai ales daca tinem cont de experienta avuta cu comercializarea apei de izvor si a dozatoarelor aferente.