Impresii Domeniul CULCER. Pensiunea Casa Culcer ofera 12 locuri de cazare.

Impresiile despre Domeniul Culcer sunt in principal pozitive, turistii care i-au trecut pragul apreciind faptul ca este un loc minunat, animat de peisaje de vis, plin de traditie si administrat cu grija de oameni care te fac sa te simti ca acasa.

Domeniul Culcer pune la dispoziție o casă de vacanță cu grădină și grătar, aflată pe un domeniu de 2,5 hectare, în localitatea Dobrița, judeţul Gorj.

Orașul Târgu-Jiu se află la 16 km de Domeniul Culcer, iar comuna Rânca, la 44 km. Petroșaniul este situat la 35 km.

Proprietatea se află la 3,5 km de rezervația naturală Cheile Sohodolului și oferă vedere la munți. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate, dar și parcare privată gratuită.

Pentru a te introduce in atmosfera incarcata de cultura si istorie a acestui loc, camerele poarta numele celor care, candva, insufleteau locul. 

pareri cazare pensiunea domeniul culcer

Camerele casei Culcer sunt incaperi  cu parfum de istorie, acestea personifica chipurile din vechime intr-un ansamblu rafinat.

La parter ne intampina livingul generos, cu geamuri mari, luminoase asigurand o priveliste de vis. 

Acesta este dotat cu canapea extensibila, fotoliu, masa cu 4 scaune ( extensibila), televizor LCD . Tot aici regasim si arborele genealogic al familiei Culcer, ca un blazon ce pecetluieste discret locul plin de istorie.

Mai mult, livingul dispune de un separeu conceput special pentru a lua masa, spatiul fiind utilat cu o masa cu 6 scaune (8 extensibila). 

Tot la parter se afla si o baie de serviciu ( wc si chiuveta) pusa la dispozitia tuturor oaspetilor casei.

imagini camere pensiunea casa culcer

Bucataria de vara este amenajata in stil rustic, oferindu-ti o ambianta calda si tihnita. 

Aceasta dispune de incalzire cu semineu si calorifere si este complet utilata cu vase, tacamuri, pahare, cuptor cu microunde, fierbator de apa, aragaz cu cuptor, frigider cu congelator. In plus, bucataria de vara a Casei Culcer este spatioasa si atent decorata. In bucatarie se gasesc 2 mese de 6 persoane fiecare.

In curtea Pensiunii Casa Culcer exista un loc special amenajat unde copii se pot juca si pot socializa in voie. Puteti alege intre balansoare, tobogan, franghia de catarat si groapa cu nisip.

Rezumand in cifre (graitoare desigur) Pensiunea Casa Culcer inseamna 2.5 hectare, 3 camere, 3 apartamente, 15 persoane si 100 ani de istorie, un loc pe care trebuie sa il notati in agenda voastra de vacanta.