HOROSCOP Noiembrie 2017. Previziuni astrologice de la BALANTA la zodia PESTI.

Previziuni astrologice pe scurt de la zodia Balanta la zodia Pesti, horoscop general pentru luna noiembrie 2017.

Horoscop Noiembrie 2017 BALANTA (23.IX-22.X) Daca nu se pune problema unui nou amor, relatia existenta poate sa cunoasca o revigorare si o deschidere spre noi experimente amoroase.

Iti regasesti entuziasmul, iti creste moralul si ai mai multa incredere in tine. Apoi, eliberandu-te de alte presiuni, te poti ocupa mai pe indelete de suflet.

Horoscop Noiembrie 2017 SCORPION (23.X-22.XI) Pari sa fii gata sa faci mari sacrificii pentru partenerul tau, dar ar fi cazul sa te intrebi daca el are aceeasi disponibilitate.

Mai cu seama intre 10 si 15 noiembrie, supravegheaza-ti inclinatia de a-ti inalta fiinta indragita pe un piedestal ori de a te indragosti de cine nu trebuie, de cineva aflat cu mult deasupra ta din punct de vedere social sau de o persoana in stare sa te manipuleze si care nu are autentice simtaminte de dragoste pentru tine.
HOROSCOP Oracol Noiembrie 2017 Balanta Scorpion Varsator Pesti

Horoscop Noiembrie 2017 SAGETATOR (22.XI-20.XII)  Sagetatorii se simt din nou liberi sa se afirme.

Cu rezerva  ca majoritatea nativilor vor fi preocupati mai degraba de munca si de aspectele financiare, decât de iubire. Dragostea nu va fi principala lor preocupare, nici în aceasta perioada a anului.

Horoscop Noiembrie 2017 CAPRICORN (21.XII-19.I) Detii toate resursele si foretele necesare, foloseste-le si fii convins ca din tot ce ai parte luna acesta, veselia, bucuria, amuzamentul, joaca, râsul si zâmbetul sunt cele care te vor împinge întotdeauna în sus.

Lupta asadar plin de incredere cu starile psihice care nu te reprezinta: frici, angoase, anxietate, panica si ridica-te victorios cât mai sus, la lumina.

Horoscop Noiembrie 2017 VARSATOR (20.I-18.II) Este important sa nu dai frau liber impulsurilor si pornirilor instinctive, ci sa judeci calm si sa discuti cu rabdare si bunavointa fiecare aspect in parte. Nu trebuie sa uiti ca punctul tau forte este comunicarea.

Esti stapanit de imboldul de a crede ca lumea este mai frumoasa si mai onesta decat in realitate, asa ca, daca nu aduci de partea ta un auspicios materialism, poti cade prada unor amare dezamagiri.

Horoscop Noiembrie 2017 PESTI (19.II-20.III) Trebuie sa constientizati ca este bine sa va bazati doar pe resursele financiare proprii si sa nu contati pe resursele financiare ale celorlalti. O posibila crestere a veniturilor poate avea loc.

In aceasta perioada , sensibilitatea si intelegerea intuitiva se ridica la cote foarte inalte , dar preaplinul imaginatiei iti poate juca feste , determinandu-te sa interpretezi gresit motivele ascunse ale actiunilor celor din preajma.Comentariile sunt inchise