HOROSCOP Noiembrie 2017. Previziuni astrologice de la Berbec la zodia Fecioara.

Horoscop Noiembrie 2017 BERBEC (21.III-20.IV) In aceasta luna astrele aduc o oarecare atmosfera romantica, dar cam rarefiata si de natura mai mult idealista decat concreta.

Se poate sa nu se intample nimic deosebit, dar se mai poate si sa se intample unele lucruri in plan discret, intim.

Norocul poate apare in calea ta deghizat sub forma unor vizite, scurte calatorii, contacte cu prietenii si rudele.

Horoscop Noiembrie 2017 TAUR (21.IV-20.V) O relatie de prietenie asteapta sa faca urmatorul pas, iar in acest an poti vedea cum aceasta legatura se va transforma intr-o relatie de dragoste.

Daca in ultimii luni viata ta sentimentala nu ti-a adus niciun fel de satisfactii, in noiembrie vei lua o pauza si vei merge inainte, iar daca vrei ca dragostea sa intre in viata ta, comunicarea este cheia.
HOROSCOP Noiembrie 2017 Berbec Taur Gemini Rac Leu Fecioara

Horoscop Noiembrie 2017 GEMENI (21.V-21.VI) Abilitatea ta de a anticipa iti va folosi in unele situatii in care vei merita renumele de cuceritor al zodiacului.

Intalnirile par a veni singure in calea ta, de parca totul ar fi aranjat dinainte, iar rezultatle vor fi mereu imprevizibile.

Daca nu ai pe nimeni, vei avea parte de multe oportunitati si vei invata sa vorbesti din inima si cu sentiment. Experienta va juca un rol important de-a lungul lunii noiembrie, iar viata amoroasa va fi mai plina de pasiune ca niciodata.

Horoscop Noiembrie 2017 RAC (22.VI-22.VII) Relațiile voastre cu alte persoane sunt mai bune decât de obicei și calendarul vostru social este probabil să fie destul de plin.

Cu toate acestea, pot exista tensiuni cu unele persoane cauzate de vanitate sau desconsiderare.

Relatiile cu mediile de afaceri si institutiile financiare sunt privilegiate. Ti se acorda reduceri, favoruri, apar oportunitati.

Horoscop Noiembrie  2017 LEU (23.VII-22.VIII) Aceasta este o lună în care te poți îndrăgosti subit de o persoană. Poate într-un loc destul de ciudat, cum ar fi un lift sau un avion. Legătura dintre voi va fi imediată și foarte puternică, astfel încât veți simți că te îndrăgostești din primul moment.

Este important să încercați să nu mergeți prea repede în aceasta relație, deoarece aveți tendința de a vă arunca in ea aproape fără control și apoi ați putea realiza lucruri pe care sa le regretati.

Horoscop Noiembrie 2017 FECIOARA (23.VIII-22.IX) Pot sa apara si unele incurcaturi sau neintelegeri pe tema banilor.

Acestea pot avea legatura cu niste discutii, acte sau documente care au mai fost in atentie in trecut, dar atunci situatia nu a fost suficient de clara sau nu s-a finalizat.

Sunt favorizate activitatile din afaceri si cele presupunand creativitate. O parte din Raci au ocazia de a se bucura de o inlesnire in ceea ce priveste transportul zilnic.
MAI POTI CITI