HOROSCOP 2018 TAUR. Previziuni Astrologice pentru Dragoste, Bani si Sanatate.

Horoscop 2018 zodia Taur: Bani, cariera, afaceri 2018 este un an fantastic pentru nativii nascuti in zodia Taur.

Este momentul cel mai ideal pentru a-ti implementa planurile si a culege roadele muncii depuse. Primesti si sustinere din partea persoanelor care conteaza, cu foarte mare usurinta.

Desi ai mare noroc anul acesta, nu uita sa fii modest(a) si sa ai planuri de rezerva, pentru ca pot aparea si crize subite. Nu lasa aroganta sa-ti stea in cale. Semne de probleme legale. Asa ca evita ilegalitatile.

Desi te poti descurca bine cu ce apare anul acesta, nu iti forta norocul. Fii prudent(a). Ai noroc in cariera.

Horoscop 2018 zodia Taur: Bani si cariera E un moment ideal de a straluci la serviciu. Primesti sprijin din partea celor cu autoritate.
Horoscop 2018 Taur previziuni dragoste bani sanatate

Daca lucrezi in domeniul afacerilor, ai sustinerea clientilor si succes in afaceri. Nu uita de planurile de rezerva si fii putin conservator(oare).

Incidente subite ar putea cauza probleme. Nu ai vrea sa fii prins(a) pe picior gresit. E un an bun in plan financiar.

Daca investesti, alege ceva ce va creste gradual. Daca lucrezi in afaceri, dezvolta-te treptat. Nu te grabi.

Horoscop 2018 zodia Taur: Dragoste  Mai multe certuri si dispute intre cei care au deja perechi, pentru ca exista mai multa frustrare din cauza stresului.

Ai mai multa rabdare si comunica. E mai dificil ca in anii trecuti pentru cei singuri sa isi gaseasca perechea potrivita. Sunt mult mai ingrijorati din cauza altor aspecte ale vietii lor.

Daca iti place cineva, e important sa comunici clar cu persoana in cauza, mai degraba decat sa o lasi sa afle din alta parte. Nu impartasi lucruri intime altora, sau vor deveni subiect de barfa.

Horoscop 2018 zodia Taur: Sanatate Atentie la bolile care apar brusc, precum infarctul.

Esti mai predispus(a) la accidente ca de obicei. Nu te implica in activitati riscante. Anul acesta este important sa urmezi cu atentie regulile de circulatie.

Odihneste-te suficient. Unii oameni sunt gelosi pe succesul tau si vor sa-ti faca viata grea. Fii constient(a) de asta si ramai modest(a) si politicos(oasa).
MAI POTI CITI