Biografia VLAD GHERMAN de la LALA BAND la „Don Apetit” de la Happy Channel.

„Don Apetit” este un update al emisiunii  “Happy Food”, difuzata tot de postul de televiziune Happy Channel.

Iar Vlad Gherman, despre biografia caruia vom vorbi in randurile ce urmeaza, este prezentatorul emisiunii DON APETIT.

De luni pâna miercuri, de la ora 12.30, telespectatorii Happy Channel prin intermediul lui Vlad Gherman si a emisiunii sale, vor face cunostinta cu cei mai importanti oameni din domeniul gastronomiei, de la care pot afla retete culinare pentru mâncaruri savuroase.

Conform biografiei oficiale Vlad Gherman (nascut pe data de 16 februarie 1993) este un actor si cântaret român care incepand cu anul 2011 a facut parte din trupa LaLa Band si a jucat în serialul muzical "Pariu cu viata" de la Pro TV.
biografie wiki vlad gherman don apetit

Vlad Gherman, povesteste ca nici nu se gandea sa trimita acel simplu mail prin care sa se inscrie la casting-ul pentru un nou proiect lansat de MediaPro Pictures. Era elev de liceu si avea alte preocupari.

Pentru ca bunica lui si-a pierdut vederea din cauza diabetului, mult timp Vlad Gherman a dorit sa devina medic. Iar în ultimii doi ani de liceu chiar a facut meditatii la biologie si chimie, ca sa se pregatesc pentru admiterea la medicina.

Evident ca totul s-a schimbat atunci când a Vlad a luat castingul pentru Pariu cu viata si când Ruxandra Ion le-a spus pa­rintilor lui ca ar fi pacat sa nu dea la Actorie.

Impreuna cu colegii sai din LaLa Band in anul 2011, Vlad Gherman a lansat un album de colinde.

In anul 2012, in luna martie, in cadrul unui spectacol live, Vlad Gherman si LaLa Band au lansat un nou album cu titlul „LaLa Love Songs” care contine 18 piese intre care 12 cover-uri ale unor melodii celebre.

Trecand la partea de cancan a biografiei, primii care s-au cuplat pe platourile de filmare ale serialului "Pariu cu viata" au fost la acel moment Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman.

Prima data idila s-a înfiripat între personajele interpretate de cei doi, apoi totul a devenit realitate. La acea data Cristina avea varsta de 16 ani si Vlad varsta de 19 ani.

Intr-un interviu, Cristina Ciobanasu spunea ca Vlad a cucerit-o cu ochii lui frumosi, cu simtul umorului, cu doza de nebunie si spontaneitate. Plus ca este un om sensibil si dornic sa iubeasca.

In 2014 cei doi indragostiti si-au sarbatorit logodna printr-o excursie romantica la Venetia, unde s-au plimbat cu gondola, au incercat pizza italiana si s-au plimbat pe stradutele orasului italian.

Relatia lor este acum foarte matura si în fiecare zi descopera si învata lucruri noi unul despre celalalt. Din punctul de vedere a lui Vlad, relatia cu Cristina Ciobanasu e mult mai buna si mult mai frumoasa acum decât era la început.
MAI POTI CITI