Treceți la conținutul principal

WIKI Anna Subbotina BUNACIUNEA din patul Miliardarului Roman Abramovich.

Miliardarul rus Roman Abramovich a decis sa se desparta de Dasha Zhukova (foto) dupa noua ani de casnicie.

Acum se pare ca s-au aflat si motivele acestei despartiri, urmate de cel de-al treilea divort din viata lui Abramovich.

In 2007 stirea anului era super-mega-divortul dintre Abramovich si Irina Malandina. Relatia dintre Dasha Zhukova si Abramovich a iesit la iveala în 2006.

Miliardarul rus era casatorit atunci cu Irina Vyacheslavovna Malandina, o fosta stewardesa la Russian Aeroflot.

Imediat dupa ce a aflat de idila pe care Abramovich o avea cu Dasha, Irina Malandina a cerut divortul, actiune în urma careia s-a ales cu 6,5 miliarde de euro.

wiki dasha zhukova  divort roman abramovich

Acum se pare ca unul dintre motivele neasteptatului divort a miliardarului rus, a carui avere este estimata la 9 miliarde de dolari – ar fi un bestseller scandalos, care indica o idila pe care Abramovich ar fi avut-o cu o editorialista din Rusia, o anume Anna Subbotina (foto).

Potrivit destainuirilor facute de aceasta in cartea sa, fostul corespondent RIA Novosti ar fi trait “o poveste de dragoste cu proprietarul lui Chelsea, care a sedus-o pe iahtul sau”.

Subbotina a destainuit ca Abramvich s-a culcat cu ea in intervalul cuprins intre despartirea acestuia de a doua sotie si nunta cu Daria Jukova, adica intre 2007 si 2008.

WIKI Anna Subbotina Roman Abramovici


In cartea intitulata "Povestile Annei", Subbotina nu a folosit numele real al afaceristului, indicand ca este vorba despre un oligarh pe nume Romanovici, dar a oferit indicii suficient de multe si de clare ca mai mult ca sigur, se refera la miliardarul rus.

Vorbind într-un interviu, Subbotina l-a descris miliardarul ca fiind "foarte sentimental" si a sustinut ca acesta, pur si simplu, odata a cumparat un apartament pentru o femeie dupa ce aceasta trecuse printr-o tragedie personala.