Treceți la conținutul principal

TOP cele mai BINE platite ACTRITE. EMMA STONE pe primul loc.

Revista Forbes, a stabilit ca actrita Emma Stone ( pe numele real EMILY JEAN), în vârsta de 28 de ani, a câstigat 26 milioane de dolari între iunie 2016 si iunie 2017, cu doar 500.000 de dolari peste Jennifer Aniston.

Faimoasa Jennifer Lawrence se claseaza astfel pe locul al treilea, cu 24 de milioane de dolari, cu mult mai putin, asadar, fata de cele 46 de milioane de dolari pe care i-a câstigat în anul 2016.

Pe locurile urmatoare în topul Forbes se afla Melissa McCarthy, care cu cei 18 milioane de dolari câstigate anul acesta, s-a clasat pe locul al patrulea.

Actrita Mila Kunis, care a cumulat, gratie rolului sau din comedia “Bad Moms” si a vocii împumutate lui Meg din animatia “Family Guy”, peste 15 milioane de dolari, se afla pe locul al cincilea.

Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts si Amy Adams ocupa urmatoarele locuri în clasament.

wiki emma stone cea mai bine platita actrita

Top 2017 cele mai bine platite actrite din lume:
  1. Emma Stone
  2. Jennifer Aniston
  3. Jennifer Lawrence
  4. Melissa McCarthy
  5. Mila Kunis
  6. Emma Watson
  7. Charlize Theron 
  8. Cate Blanchett
  9. Julia Roberts 
  10. Amy Adams

Interesant este faptul ca marea majoritate a banilor câstigati de aceste actrite provin însa din alte domenii decât din fime.

Astfel,  Jennifer Aniston, de exemplu, a câstigat cea mai mare parte a banilor prin intermediul campaniilor publicitare pentru companii aeriene precum Emirates, Smartwater si Aveeno. 

Asta in timp ce Jennifer Lawrence, a încasat o buna parte din câstiguri din campania pentru casa de moda Dior.

Emma Stone s-a lansat în televiziune după ce a obținut rolul lui Laurie Patridge în In Search of the New Patridge Family (2004), un concurs de tip Reality Show a postului VH1.