Rezumat SILVANA telenovela noua pe PRO 2 cu Maritza Rodriguez si Carlos Ponce.

Postul de televiziune PRO 2 va difuza în premiera la noi una din cele mai recente productii Telemundo, telenovela „Silvana sin lana” (în româna titlul va fi „SILVANA”)

Silvana este o telenovela sud-americana produsa de studiourile Telemundo dupa un scenariu scris de Sandra Velasco.

Silvana este o adaptare a telenovelei chiliene "Pituca sin lucas" produsa în 2014.

Silvana ii are ca actori principali pe Maritza Rodríguez si Carlos Ponce (vezi biografia), alaturi de Marimar Vega (Stella Perez) si Adriana Barraza (Trinidad Altamirano).

Rezumand rezumatul, telenovela „Silvana sin lana” prezintă povestea Silvanei „Chivis” (Maritza Rodriguez), o femeie din înalta societate care își pierde toată averea atunci când soțul său, un escroc, este pe punctul de a fi arestat și fuge de autorități părăsindu-și familia pur si simplu fara nicio explicatie.

Rezumat SILVANA toate episoadele pe  Pro 2


Devenind saraca peste noapte, Silvana este nevoită să se mute alături de fiicele ei într-un duplex, unde îl cunoaște întâmplător pe Manuel (interpretat de Carlos Ponce), pe care îl va ura din cauza unui accident de mașină în care amandoi au fost implicați.

Manuel insa află că noua sa vecină este cea cu care a avut accidentul de mașină, dar și cea de care s-a îndrăgostit din prima clipă. Manuel va încerca să o cucerească pe Silvana în ciuda faptului că este deja iubitul Stellei, o femeie foarte frumoasa, dar in schimb foarte geloasă.SILVANA melodia de inceput cantata de Carlos Ponce

Silvana, Trini, mama Silvanei și fiicele acesteia vor fi intr-un final nevoite să învețe că nu banii si lucrurile materiale sunt cele mai importante în viață, ci iubirea și familia unită in ciuda oricaror dificultati aparute.

Premiera telenovelei SILVANA va avea loc marti, 12 septembrie, la ora 14.30.