Rezumat INIMI RATACITE, nou serial indian pe PRO 2 fostul Acasa TV.

Serialul indian „Inimi ratacite” / „Tashan-E-Ishq” a avut premiera în India pe 10 august 2015 si s-a terminat pe 16 septembrie 2016.

INIMI RATACITE a avut un singur sezon de 322 de episoade a câte 22 de minute.

Sfarsitul brusc al serialul, in care vedeta principala este actrita Jasmin Bhasin, i-a facut pe fani foarte dezamagiti de faptul ca acesta nu a continuat, astfel incat in aceasta vara au aparut zvonuri cum ca acesta s-ar putea sa aiba parte si de sezonul 2.

Rezumand la maxim cele peste 300 de episoade, INIMI RATACITE ne spune povestea de iubire dintre Twinkle (Jasmin Bhasin), o tânara necasatorita, care este îndragostita pâna peste cap de Yuvraj (Zain Imam).

O poveste care se desfasoara in romantica Indie, acolo unde totul e condimentat din belsug cu dragoste si comploturi surprinzatoare.Trailer serial indian INIMI RATACITE

Twinkle (Jasmin Bhasin) este indragostita de Yuvraj, asta in ciuda rivalitatii dintre mamele lor. Insa, Yuvraj o inseala pe Twinkle si incearca sa o distruga de dragul mamei sale.

Frumoasa Twinkle alege familia in detrimental iubirii si se casatoreste cu Kunj, un barbat bogat care deseori intervine pentru a o scapa din situatii neplacute.

Yuvraj capata un comportament obsesiv si incearca din toate puterile lui sa distruga mariajul dintre cei doi.

O poveste de dragoste, in care veti vedea daca intr-un final iubirea sau ura va invinge.

Din biografia oficiala aflam ca Jasmin Bhasin (nascuta in data de 28 iunie 1990) este un model și o actriță indiană, cunoscută pentru rolul ei de Twinkle Taneja în Tashan-e-Ishq și pentru rolul lui Teni în "Dil Se Dil Tak".

JASMIN BHASIN BIOGRAFIE WIKI

Jasmin Bhasin a apărut si in mai multe reclame.

A debutat în filmul Tamil Vaanam (2011). Apoi lista de filme a continuat astfel:
  • 2014 Veta - Sonal
  • 2015 Ladies & Gentlemen - Anjali
  • 2016 Jil Jung Juk - Sonu Sawant

„Inimi ratacite” îsi asteapta telespectatorii pe postul PRO 2 (Acasa TV) de la ora 17.30, de luni, 28 august.
MAI POTI CITI