Reclame la Masini cu VEDETE: Catrinel Menghia vs Jennifier Lopez.

Reclama Fiat Catrinel Menghia - FIAT 500 Abarth vs RECLAMA FIAT 500 by GUCCI JENNIFER LOPEZ

Reclama Fiat Catrinel Menghia - FIAT 500 Abarth seductie pura si publicitate agresiva Catrinel Menghia a facut anul trecut reclama la Faiat 500 Abarth.

O reclama care mai mult sau mai putin poate fi incadrata in categoria reclamelor care provoaca imaginatia, un fel de reclama la Eugenia dar la un nivel mai inalt, mult mai inalt.

Iar romanca Catrinel Menghia, jucând rolul unei frumoase si sexy italiance, care pe lânga faptul ca este o prezenta cu mult mult sex-appeal, aceasta da dovada si de o atitudine care ar putea înnebuni orice barba face toti banii investiti de FIAT in publicitate.
Spotul TV cu Catrinel Menghia insa nu a rulat in USA, nu pentru ca reclama a fost interzisa, ci pentru ca pentru USA a fost aleasa o reclama cu J.Lo.

Reclama Fiat Catrinel Menghia - FIAT 500 Abarth seductie pura si publicitate agresiva care reuseste sa vanda imaginea unei masini italiene. Va prezentam ambele reclame la FIAT 500 ABARTH ca sa puteti face singuri diferenta.

Doua vedete, o romanca de succes si o americanca despre care nu mai are rost sa spunem ceva, data fiind notorietatea sa, s-au luptat in doua reclame pentru FIAT. Una, Catrinel Megnghia a invins in Europa, Jennifer Lopez a cucerit America.

 

 RECLAMA FIAT 500 by GUCCI JENNIFER LOPEZ Lansat in ziua deschiderii Saptamanii Modei de la Milano, Fiat 500 by Gucci a fost cea mai recenta declaratie de stil a doua dintre cele mai renumite marci italiene: Gucci si Fiat.

Pentru Fiat, noua versiune este inca un exercitiu de personalizare inedita a celebrului model iar pentru Gucci este, printre altele, si un prilej de a marca aniversarea celor 90 de ani ai marcii.
MAI POTI CITI