Pareri Nespresso Expert & Milk inspirat de universul barista.

Toti cei care au incercat Nespresso Expert & Milk sunt de parere ca acesta este un aparat multifunctional care ofera atat o experienta deosebita a prepararii cafelei, cat si o experienta tehnologica inedita.

Nespresso Expert va permite sa programati cafeaua de a doua zi sau sa va preparati oricand când doriti o ceasca de la distanta, prin aplicatia mobila.

Mai mult, Nespresso Expert & Milk are un design premiat, care sigur va va încânta cu desavarsire.

Aparatul de cafea Nespresso Expert dispunde de doua capete separate de extractie: unul dedicat prepararii cafelei si unul destinat functiei de apa fierbinte, pentru obtinerea celei mai înalte calitat?i a cafelei, de fiecare data.

Alerte automate pentru întretinerea aparatului (decalcifiere, recipient pentru capsule plin sau rezervor pentru apa gol).
pareri Nespresso Expert & Milk specificatii

Prin conectarea aparatului dumneavoastra la aplicatia Nespresso, veti primi alerte privind întresinerea acestuia (decalcifiere, recipient pentru capsule plin sau rezervor pentru apa gol).

Alerta Nespresso LED va va anunta atunci cand va apropiati de terminarea capsulelor.

Pentru a va rasfata cu numeroase retete de cafea cu lapte, puteti opta pentru aparatul Nespresso Expert&Milk în care producatorul a integrat aparatul pentru spuma de lapte Aeroccino 3, cu un design în linie cu aspectul aparatului pentru cafea.

Noul si inteligentul aparat Nespresso Expert depaseste limitele unui Espresso perfect, atingând un nou nivel de expertiza a cafelei prin introducerea noii dimensiuni a cestii Nespresso Americano.

Noua setare Americano creaza o cafea lungă și delicată, care își păstrează caracterul intrinsec, fiind compusa din 25 ml de cafea și 125ml de apă fierbinte.

Adăugând 125 ml de apă fierbinte peste cafeaua de 25 ml se creaza o cafea cu note dulci ce amintesc de nuci și miere, precum și un caracter răcoritor, echilibrat și delicat.

Cu o presiune de 19 bar, conectare Smart Bluerooth, compatibil cu 4 dimensiuni ale cestii: ristretto, espresso, lungo si americano, cu siguranta, parerea noastra este ca Nespresso Expert este aparatul de cafea de care ai nevoie în 2017.
MAI POTI CITI