BLACK FRIDAY 2017 pe 17- 18 Noiembrie. Pareri si oferte controversate de BF-ul romanesc.

Cand este Black Friday 2017? Ei bine, daca ar fi sa speculam, pentru ca nimeni nu a anuntat nimic oficial pana in acest moment, BLACK FRIDAY 2017 va avea loc in Romania pe data de 17 noiembrie.

Asta daca tinem desigur seama ca de cand a fost promovat in Romania, Black Friday a fost plasat cu o saptamana inaintea BF-ului american.

Asa ca daca Black Friday original are loc in ultima vineri din luna noimebrie, in 2017 pe 24 noiembrie, in Romania BF-ul 2017 va cadea in data de 17 noiembrie.

Desigur originalitatea romaneasca isi va spune cuvantul si in 2017. Si in loc de o singura zi de Black Friday vom avea o saptamana.

Deci "la romanica" si in acest an vom sarbatori cu reduceri si promotii Black Week (saptamana neagara) pentru ca suntem mai cu mot.

pareri black friday 2017 produse oferte cataloage magazine emag altex flanco

Insa oricum ar fi, romanii au o parere buna despre Black Friday. Lucru oglindit si in cifrele foarte mari ale vanzarilor.

Referitor la faptul daca reducerile sunt pe bune sau nu, este o alta discutie. Daca ne referim la eMag, atunci va putem spune ca dap. Cel mai mare magazin online face reduceri de BF "pe bune". Despre restul magazinelor si comerciantilor nu putem spune nimic deaorece nu i-am monitorizat.

Si mai este un aspect pe care romani nu il inteleg referitor la reducerile de Black Friday, ei asteptandu-se ca ele sa fie consistente si mai ales sa se aplice la cele mai noi si mai scumpe produse.

In mod traditional reducerile de BF se fac la produsele de a caror stocuri se vrea a se scapa, produse care vor fi inlocuite cu altele noi.

Coform istorie, Black Friday are loc in America, in ultima vineri din luna noiembrie, deoarece vine dupa ziua de Thanksgiving (o zi de sarbatoare a toamnei, ce are loc dupa strangerea recoltelor ca si multe alte zile de sarbatoare in intreaga lume) care este celebrata in ultima zi de joi din luna noiembrie.

Ziua de vineri ce urma zilei de Thanksgiving era zi libera (nelucratoare), iar lucratorii aveau acces la credite cu dobanzi mici si astfel aceasta a ajuns sa se numeasca ziua de Black Friday.

Ce va fi de Black Friday 2017 in Romania? Greu de anticipat cu siguranta. Cert este insa faptul ca, de exemplu, in 2015 eMag a avut 300 de mii de comenzi în primele cinci ore de la start, adica vânzari în valoare de 33,1 milioane de euro iar printre produse s-au numarat 22 de autoturisme dar si un tractor.

De Black Friday 2016, acelasi eMag a raportat dupa 8 ore de la startul Black Friday ca au depasit rezultatele din 2015. Clientii au comandat peste 700.000 de produse din toate categoriile în valoare de 207 milioane lei. Având în vedere interesul mare, cei de la eMag au suplimentat oferta cu inca 200.000 de produse.

Deci pentru a va face o parere despre ce poate aduce cu el Black Friday-ul 2017 rasfoiti cataloagele cu oferte din anii trecuti si va veti face o parere despre categoriile de produse care se vand cel mai bine cu aceasta ocazie.