Biografia Vasile Calofir aka Johnny Depp de Romania vedeta in Fort Boyard.

Inainte de a rasfoi biografia actorului Vasile Calofir (12 august 1973), va spunem ca acesta alaturi de Ruby, Roxana Ionescu, Catalin Morosanu si Sonny Flame vor forma cea de-a patra echipa, care va participa la prima editie a show-ului „Fort Boyard” de la Pro TV.

Conform wiki-ului profesional Vasile Calofir a bifat in decursul carierei sale roluri în filme precum “Portretul luptatorului la tinerete”, “Italiencele”, “Second Hand”, “Secunda unei zile”, dar si în piese de teatru: “D’ale Carnavalului”, “Apus de soare”, “Tragedia lui Carmen de Bizet” etc.

In 2015 a participat la “Ferma vedetelor” de la Cocani, în rol de negustor, iar in 2016 a intrat la jumatatea show-ului filmat în Cipru, în rol de concurent.

Supranumit “De Niro de Buzau” sau "Johnny Depp de Romania" ori “actorul cu o mie de fete”, ultimul elev al maestrului Dem Radulescu a fost calit de viata pentru orice rol. Vasile Calofir a intrat la Teatru în 1998 si a terminat în 2002.
wiki biografic Vasile Calofir Fort Boyard

Absolvent al Liceul-ul Industrial Nr. 4 Buzau cu diploma de trefilator laminorist Vasile Calofir a plecat de acasa la 21 de ani, hotarât sa devina actor, având la el doar un tricou, ceva pâine si cas, toate puse într-o geanta, dar a facut un mic popas de patru luni în Gara de Nord.

A dormit în gara pentru ca nu avea rude la Bucuresti si mai intervenea si un soi de orgoliu, pentru ca nu voia sa se întoarca acasa fara sa fi facut ceva.

A stat în Gara de Nord noua luni, din februarie pâna în octombrie, iar ca sa faca rost de bani a spalat toalete, a carat bagajele calatorilor sau a facut pe zugravul.

Înainte sa ajunga la Teatrul National ca actor, a lucrat ca tehnician aici. Chiar a si locuit acolo.

În Teatrul National  Vasile Calofir  a facut aproape toate meseriile posibile, tehnician, recuzita, tapiterie, masinarie.

Atunci a început sa castige bani. Cat a muncit la TNB Vasile Calofir  a strâns bani si i-a pus în sticle de vodca, la sfârsit avea 12 sticle. Cu acesti bani a reusit sa se întretina în facultate.

Pe langa meseria de actor,  Vasile Calofir are si o firma, "Gagoo Media Production” cu care organizeaza evenimente pentru diverse companii plus o doza buna de spirit intreprinzator.

De exemplu in 2015 se spune ca a bagat 180.000 de euro în doua apartamente dintr-un complex rezidential din Capitala, pe care apoi le-a refacut si le-a vândut mai departe.

De ce a acceptat  propunerea de a participa la Fort Boyard?! Spune ca in primul rând, dintr-o mare curiozitate pentru o aventura de proportii si in  al doilea rând, informându-se despre ce înseamna "Fort Boyard", a zis ca e momentul potrivit, în viata lui, în care sa faca un “bungee-jumping” emotional.Comentariile sunt inchise